FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Mititelu: "Nu vînd echipa nici pentru un miliard de euro"

Articol de GSP - Publicat marti, 18 mai 2010 00:00

Patronul Universităţii Craiova exclude posibilitatea vînzării clubului din Bănie.

"Îi dau echipa lui Neţoiu, i-o fac cadou cu condiţia s-o dea jumătate la Steaua şi jumătate la Dinamo. Eu am rugat-o pe Ana-Maria să nu dea declaraţii referitoare la Craiova, dar poate că lumea a asociat numele ei şi al lui Regecampf cu cel al lui Stache.

Eu n-am nici o treabă cu omul ăsta, Stache, este exclusă această variantă pentru că nu mă interesează să vînd, poate să ofere şi un miliard de euro! Aceste speculaţii pot sa apară şi cu scopul de a crea o stare de delăsare la echipă sau nu stiu.

Nu se pune problema de aşa ceva! Indiferent de consecinţe, clubul nu se poate vinde, am mai spus acest lucru şi acum cinci ani şi acum un an", a declarat Adrian Mititelu pentru Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  19 Mai 2010, 16:12

bagabontuleeeeee!!! mori! pac pac

 •  19 Mai 2010, 11:09
Postat de pe 18 Mai 2010, 20:50

Cred ca ai gresit Echipa, ai pus prea multi la mijloc. Echipa era: Lung, Negrila, Tilihoi, Stefanescu, Ungureanu Ticleanu, Beldeanu (Irimescu) Balaci, Donose. Camataru, Cirtu (Geolgau)(Crisan)

eu de jucatorii aia mi-am amintit, n-am stat sa-i caut pe net sa vad echipa exacta ... Ati avut in anii 80 cea mai frumoasa echipa care a existat vreodata in Romania ! Pacat ca ati ajuns la mana unui om ca Mititelu.

asdc
asdc  •  18 Mai 2010, 22:28

mititelu nu vinde echipa ,a vazut ca iese mai bine cu banii daca o inchiriaza, cate o etapa ,ba la steaua anii trecuti ,ba la cfr sau la cine s-o nimerii

Vezi toate comentariile (14)
Comentează