FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Mititelu: "Steaua are şanse mai mari să îl ia pe Messi, decît pe Costea"

Adrian Mititelu
Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2009 00:00

Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, spune că, pe lîngă Victor Piţurcă, tratează şi 3-4 antrenori din Benelux.

"Prima opţiune rămîne Victor Piţurcă, dar noi tratăm cu 3-4 antrenori din Benelux. Stilul nostru se aseamănă cu cel olandez, de aceea căutăm un antrenor din acea zonă. În nici un caz nu vom aduce vedete la echipă, vom aduce jucători cu care vrem să completăm lotul. Poate vindem un jucător important şi facem şi rost de bani. Indiferent cine vine antrenor, noi vrem să stabilizăm echipa. Piţurcă are şi alte oferte, e normal să îşi vadă interesul", a spus Adrian Mititelu la GSP TV.

...despre transferul lui Florin Costea la Steaua: "Nu pleacă Florin Costea la Steaua. Să termine şi Panduru cu listele lui. Îl înţeleg că îi place şi că l-ar dori, dar de ce nu l-a trecut şi pe Messi pe listă. Vă spun eu că are mai multe şanse să îl ia pe Messi decît pe Costea"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
 •  21 Decembrie 2009, 00:53

da face costea asta cumva de steaua bai mititel ars pe ce loc sunteti? la nationala joaca? il vrea cumva macar bayern munchen de vorbesti asa? daca scoti 1 mil pe el sa zici sar'mana

 •  21 Decembrie 2009, 00:43

ce face Mititelu atata tam tam pt Costea...auzi la el,Steaua are mai multe sanse sa-l ia pe Messi decat pe Costea,o fi si Costea vreun viitor C. Ronaldo si nu stim noi? :))

 •  21 Decembrie 2009, 00:40

@sandu bacau stii macar unde e stadionul Ghencea??vorbeste gura fara tine..Steaua are multi simpatizanti,dar putini suporteri adevarati.In zilele noastre e cool sa zici ca ti cu Steaua cum probabil va fi in 2-3 cool sa ti cu Urziceni. nu vei avea placerea sa vezi Craiova in B Support your local team!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează