FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA ARE SĂ-I DEA 7 MILIOANE LUI PIŢURCĂ

Mititelu se autodenunţă: "Am făcut şi eu fals cînd i-am dat contractele în alb lui Piţurcă"

Victor Piturca, Adrian Mititelu
Victor Piturca, Adrian Mititelu

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 14 martie 2011 18:35

Adrian Mititelu a continuat războiul cu Victor Piţurcă, dar şi cu Comisia care a decis că Universitatea Craiova are să îi dea fostul antrenor 7 milioane de euro

"Piţurcă vrea să nu mai fim programaţi, să fim dezafiliaţi şi apoi să facă ei o nouă echipă aici. A fost o clauză între club şi el de cinci milioane, dar nu se încadrează în situaţia actuală. Cel din spatele lui Piţurcă este Viorel Păunescu, un inginer financiar. El şi fratele său nu au băgat un leu cînd au fost la Craiova", a spus Adrian Mititelu la Fanatik Show.

Acesta a lansat nişte acuzaţii extrem de grave la adresa lui Piţurcă despre care spune că a comis mai multe infracţiuni, dar a declarat şi un autodenunţ: "Piţurcă a făcut fals, uz de fals şi înşelăciune. Chiar şi eu am făcut un fals cînd i-am dat contractele în alb".

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a decis că Universitatea Craiova are de plătit 7 milioane de euro către Victor Piţurcă.

Playtech: ȘOC! Răsturnare ULUITOARE în război! Putin e disperat, ce fac Franța și Germania chiar ACUM


Comentarii (7)
sianisady
sianisady  •  18 Martie 2011, 11:22

Ce sa faci bree nene mititelule ...cand nu poti face decat covrigi ....acolo ramai ...da tu sti ce spui pe ,,sticla,,? Oare aia de pe la dna sau alte organe nu te.-au auzit cand ai spus in direct ca tu de fapt stiai ca actele nu sunt valabile si ca de fapt il pacaleai pe Piti? Oare aia nu se numeste inselaciune? Mai bine ai tace din gura ca altfel sigur o sa patesti ca Penescu ..si ala tare se mai umfla in muschi si pe urma nu stia cum sa scape de inox...ai grija ca ai consilieri tare fraieri si ramai fara toata echipa nu fara 3 JUCATORI.

tazdevil26
tazdevil26  •  15 Martie 2011, 10:41

mai tine cineva minte declaratia oierului sef knd a plecat piturca la craiova????????s-a adeverit 100 la suta!!!!!!!de,asa a vrut dumnezeu probabil:D

viorescu
viorescu  •  15 Martie 2011, 10:24

Afara cu lepadaturile mafiote din fotbal. Daca nu va fi facuta curatenie generala, vom ajunge si-n fotbal printre ultimii in aceasta Europa. gamane, pupa steagu' sa te creada! La noi nu mai ai ce pupa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează