FOTBAL  »  Superliga  »  OPTIMISM

Mititelu: "Va fi bine!"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

Mititelu nu e deranjat că Ştiinţa a marcat un singur gol în 3 meciuri jucate în Antalya. Un egal şi două înfrîngeri. Acesta este palmaresul Craiovei în cantonamentul din Antalya, după disputele cu Sturm Graz II, Zalaegerszeg şi FC Winterthur.
Oltenii nu sînt însă îngrijoraţi. După fiecare joc, antrenorul Nicolo Napoli a explicat că nu este interesat de rezultatele din amicale, ci doar de modul în care se exprimă jucătorii. Nici măcar eşecul cu FC Winterthur, grupare din liga a doua elveţiană, nu l-a pus pe gînduri pe italian. "Ne aşteptam la o astfel de prestaţie după oboseala acumulată în ultima vreme. Şi ce dacă am pierdut în faţa unei formaţii de ligă secundă?! Nu e o tragedie! Am întîlnit un adversar care a alergat bine, a pasat bine, iar la noi jucătorii abia au putut să stea în ghete după pregătirea făcută", a declarat Napoli.

Adrian Mititelu nu este nici el afectat de rezultatele alb-albaştrilor pe pămînt turcesc. "Nu mă deranjează că pierdem în Antalya, chiar am discutat cu Napoli şi el îmi spunea că-i mulţumit de cum decurge pregătirea. Pe Napoli îl interesează doar sistemul de joc şi cum se mişcă jucătorii în noul sistem 4-3-2-1. Să nu uităm că am avut ghinionul ca Tănasă să se accidenteze şi să nu joace în două partide", a spus patronul la emisiunea Arena Sportivă de la Radio Oltenia Craiova.


Rezultatele Universităţii în Antalya
U Craiova - Sturm Graz II (Austria, I) 1-2
A marcat pentru craioveni: Fl. Costea
U Craiova - Zalaegerszeg (Ungaria, I) 0-1
U Craiova - FC Winterthur (Elveţia, II) 0-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  07 Februarie 2008, 12:14

JOACA SI VEI CASTIGA BANI RAPID SI SIGUR PE INTERNET!!! TESTAT!GARANTAT!!! EU AM FACUT 25.260.000 IN 3 SAPTAMANI!!! E RANDUL TAU!!!!!! FUNCTIONEAZA!!!! SINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT! Nu este nici o gluma,crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 min. de citit iti pot schimba viata (si portofelul!), depinde numai de tine POTI FACE BANI USOR SI REPEDE Crede-ma: am incercat toate metodele posibile si legale.Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptic, totusia

 •  05 Februarie 2008, 18:02

Cu Zalegerszeg a fost 0-0.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează