FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Rotaru, anunț de ultimă oră despre Mitriță: „Îl vrem, el își dorește să revină, dar există o problemă”

Alexandru Mitriță e aproape să revină în Bănie
Alexandru Mitriță e aproape să revină în Bănie

Articol de - Publicat joi, 19 august 2021 16:24 / Actualizat joi, 19 august 2021 17:48

Alexandru Mitriță a postat un mesaj de mulțumire clubului saudit Al Ahli, iar prietenul Ivan Martic, fost coleg în Bănie, a comentat: „Și acum acasă, no?”.

UPDATE, ora 17:45. Mihai Rotaru: „E greu ca Mitriță să vină la Universitatea Craiova”

„Pe Alex nu-l interesează salariul. Însă New York City va decide ce se va întâmpla cu jucătorul, au investit în el. Alex ar veni și fără bani la noi, însă e foarte greu să ajungă la Universitatea Craiova în perioada următoare. Deși noi ni-l dorim, iar el vrea să revină”, a declarat Rotaru în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Când a plecat în Arabia Saudită, aștepta un copil. Și-a dorit să fie puțin mai aproape de casă și din acest motiv s-a transferat. Plus că a încasat un salariu de 3 ori mai mare. Însă să nu uităm că a jucat bine în SUA
Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

ȘTIREA INIȚIALĂ

Alex Mitriță și-a încheiat azi conturile cu Al Ahli Jeddah. A și postat un mesaj de mulțumire clubului, în limba engleză: 

Mulțumesc Al Ahli pentru această experiență. A fost o plăcere să joc pentru voi și vă urez toate cele bune pentru viitor. Sunt recunoscător suporterilor, pentru încurajări, ați fost senzaționali. Mulțumesc încă o dată și vă urez un sincer mult noroc.
Alexandru Mitriță

Mitriță la Craiova?

 "Piticul", al cărui împrumut la Al Ahli avea scadența în ianuarie 2022, este jucătorul lui New York City până-n februarie 2023. Însă, în ultimul timp, s-a vorbit foarte mult de o întoarcere acasă, la Universitatea Craiova, clubul care l-a vândut în februarie 2019 americanilor. 

Speculațiile au fost întreținute în ultimele zile chiar de jucătorul însuși, care a postat deunăzi un leu pe rețelele de socializare. Iar leul, se știe, e pe emblema juveților. 

La rându-i, Ivan Martici, bunul său prieten, fost coechipier la olteni, a crescut pulsul suporterilor, cu o postare în italiană, sub mesajul de mulțumire adresat de Mitriță saudiților: „Și acum acasă, no?”

În următoarele ore se vor limpezi apele, dar se pare că negocierile pentru întoarcerea "Piticului" în Bănie sunt pe drumul cel bun. Multă vreme s-a vorbit despre un împrumut, doar până-n ianuarie, dar adevărata lovitură ar fi și o opțiune pentru un transfer definitiv, în condițiile în care, în februarie, mijlocașul intră în ultimul an de contract cu americanii.

8 milioane de dolari, adică 7,4 milioane de euro, a plătit New York pentru transferul lui Alexandru Mitriță de la Universitatea Craiova

1,1 milioane de dolarie salariul anual brut al lui Mitriță la New York City

Sunt mai multe probleme. E vorba despre clubul din Arabia Saudită, cu care Alex are contract. Chiar dacă își reziliază, el trebuie să meargă la New York. Alex își dorește, noi ne dorim, dar e greu, însă nu se știe niciodată ce se întâmplă în viitor
Mihai Rotaru, recent, la Pro X

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Să vină Mitriță! Detaliul care o face pe Craiova să spere la mutarea verii

Ion Crăciunescu, șocat de una dintre deciziile de arbitraj din UTA - Craiova: „E mutilare! Trebuia direct roșu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
1391972634181505
Adrian Popescu  •  20 August 2021, 11:34

”...avea un salariu de trei ori mai mare ca la New York”dixit Rotaru despre Mitriță...Așadar jucătorul și cei din jurul lui mințeau când au spus că a plecat din SUA în Arabia doar pentru a fi mai aproape de soția care naște...tot banul!!!!!!!!!!!!

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  20 August 2021, 09:49

----directia Manchester City !!!-----

883758598355956
Adrian Fulgos  •  20 August 2021, 00:51

Trage tare măi copile si stai în New-York. Ce sa cauți inapoi in Craiova?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează