FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

"Mizerie mirlaneasca!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2007 00:00

Conducatorii lui CFR Cluj au depus ieri memoriu cerind ca Marius Constantin sa fie suspendat pentru ca i-a dat cu capul in gura colegului sau Emil Dica, in finalul partidei cistigate la Iasi. Ardelenii joaca etapa viitoare, duminica, 28 octombrie, chiar impotriva Rapidului, iar speta se judeca astazi la LPF.

Demersul clujenilor a stirnit comentarii violente in Giulesti. Atit George Copos, cit si conducerea clubului, printr-un comunicat postat pe site-ul fcrapid.ro, ataca dur: "Este o mizerie! Nu mai am nici o consideratie fata de ei", spune Copos furios. "Bunul simt ardelenesc a devenit doar o figura de stil", "CFR Cluj si-a pierdut si ultima bruma de bun-simt", "mijloace murdare" si "purtare mirlaneasca" sint citeva dintre ripostele giulestene.

Alb-visiniii spun ca e o rusine sa incerci sa cistigi astfel meciul direct si aduc aminte de cazul atacantului de la CFR, Semedo, care nu a fost sanctionat, desi i-a rupt piciorul lui Plesan: "Daca ar mai dispune de o farima de luciditate, profesorii de moralitate din Gruia ar fi realizat ca de purtarea mirlaneasca de care dau dovada ar fi putut avea parte la rindul lor, in momentul in care Semedo i-a rupt piciorul lui Plesan". Oficialii giulestenilor nu incheie fara sa aminteasca de eliminarea rusinoasa a CFR-ului din Cupa UEFA, in fata lui Anorthosis Famagusta, si ca ardelenii striga mereu ca sint furati de arbitri, dar in realitate se bucura de sprijin: "Poate, apropo de meciul direct care se apropie, il vor cere din nou pe Balaj, cu care ne-au furat grosolan in primavara".


"Este cea mai mare mizerie pe care o echipa o poate face alteia! Nu asta e spiritul CFR-ului, nu mai am nici o consideratie fata de ei"
George Copos

Lazar reintra cu Dinamo
Costin Lazar (foto) va lipsi trei saptamini dupa accidentarea provocata de Naidin la partida cu Poli Iasi. Mijlocasul rapidist are entorsa la glezna si i-a fost pus piciorul in ghips pentru o saptamina. Perioada de recuperare va dura aproximativ doua saptamini, astfel incit Lazar va fi apt de joc inaintea partidei cu Dinamo din etapa a 15-a, informeaza fcrapid.ro.

“Rautatile ne indirjesc”

Constantin Zotta, presedintele Rapidului, crede ca demersul Clujului va avea darul sa produca un efect pozitiv in Giulesti: “Foarte bine ca au facut asta. Atrag atentia cine sint, atrag antipatia publicului, iar pe jucatorii nostri ii indirjesc. Cu atit mai frumos va fi sa ii batem”, a comentat Zotta.

Au facut pace

“Marius Constantin si Emil Dica s-au impacat”, informeaza conducerea Rapidului prin vocea secretarului general Cristian Costache. Cei doi au avut o discutie ieri dimineata inaintea antrenamentului. Fundasul si-a cerut scuze din nou, dupa ce spusese chiar la Iasi ca regreta gestul. “Marius a recunoscut ca a gresit si a promis ca astfel de gesturi nu se vor repeta. stie bine ca a gresit, ca va suporta consecintele si regreta atit fata de Dica, cit si in fata celorlalti colegi. A explicat ca a fost un moment tensionat, de nebunie, in care nu s-a putut controla”, a mai povestit Costache. stirile Sportive ale Antenei 1 au prezentat, in exclusivitate, imagini

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează