FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM a anunţat cît a plătit Steaua pe Varela şi Kapetanos: "Am făcut economii de 380.000 de euro"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 03 septembrie 2013 18:41

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat cîţi bani au fost plătiţi pentru aducerea lui Varela şi Kapetanos.

"La Varela au fost multe persoane implicate şi faptul că jucătorul nu era în contact cu noi reprezenta o problema, dar s-a rezolvat.

Kapetanos trebuia să îşi rezolve problemele cu CFR. A venit liber de contract. Sper să aibă măcar aceleaşi cifre ca în precedenta perioadă petrecută aici. L-am dorit foarte mult.

Pe Varela am plătit un milion de euro, preţ în care este inclus şi TVA-ul. Ei au cerut altă sumă, dar am respectat ceea ce a zis patronul nostru.

Am făcut economii de 380.000 de euro. Chiar vorbeam cu Gigi şi spuneam că dacă el ar fi fost liber, am fi cedat mult mai uşor şi probabil plăteam mai mult pe ei", a spus Mihai Stoica la Fotbal Club de la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
dash.berlin
dash.berlin  •  04 Septembrie 2013, 15:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Cea mai corecta caracterizare pe care am vazut-o vreo data :)))

blaustein
blaustein  •  04 Septembrie 2013, 11:41

Daca veneau Dorel Stoica si Danciulescu si se plateau 3 milioane pe fiecare, cu salariu de 1 milion, intreb pe mai marii forumisti de pe gsp. ro daca ar fi exclamat: "Bravo, domle...uite se investeste, Steaua baga bani nu se fereste, asa se face performanta". ???

plischi
plischi  •  04 Septembrie 2013, 05:29

ii transferi pentru ca faci economie sau fiindca ai nevoie de ei? sigur ca steaua ducea lipsa de atacant de careu si de stoper, insa altceva mai ca lumea nu se gasea, chiar daca pierdeai economiile alea ?

Vezi toate comentariile (53)
Comentează