FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM a făcut anunțul la TV! O aduce pe Teodora Stoica la FCSB: ce post va ocupa fiica directorului sportiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iunie 2018 16:55

MM Stoica a anunțat că fiica sa, Teodora, și-a terminat studiile la Barcelona și există posibilitatea de a o aduce la FCSB, în departamentul de marketing. 

Oficialul FCSB-ului a dezvăluit că a luat deja legătura cu patronul Gigi Becali, care este de acord. 

"Cu Gigi am vorbit și e de acord să o aduc în cadrul departamentului de marketing. Să vedem dacă vine, mai are ceva oferte. Oricum vreau să-i mulțumesc lui Gigi pentru asta.

E copilul meu, îmi seamănă 100%, e un copil ambițios și inteligent. Poate face carieră în orice domeniu în care va lucra. E foarte serioasă.

Cert e că după 3 ani de zile în care a locuit departe de casă vine aici și, de ce nu?, am putea lucra împreună. Ar fi senzațional", a zis Mihai Stoica pentru Wowbiz. 

Citește și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (87)
513010058870127
Pop Vasile  •  09 Iunie 2018, 12:35

Il joaca MIMISOR pe BECALI asa cum vrea el . Ciobanul se teme de domnisoara ( pardon , nu mai e domnisoara ) ... In mod sigur il are la mina cu ceva .

adriann_
adriann_  •  09 Iunie 2018, 11:44
Postat de ando89 pe 08 Iunie 2018, 23:00

Fata arată bine. Să nu se afunde în mocirla fotbalului dacă o duce mintea. Un domnișor sărac dar inimos, potent și care face școala la seral ar fi ideal. N-am dat nume roberte:))

Cristi Borcea iese in curand :))

para.para
para.para  •  09 Iunie 2018, 10:17

"a luat deja legătura cu patronul Gigi Becali," - astia de la hartia de impachetat guvizi habar nu au ce functie sa-i mai aloce idolului lor. Ba e patron, ba nu mai este. Iar este patron, iar nu mai este si uite asa continua munca lor zilnica. Cancanul Sporturilor.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează
Close