FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

MM, de la Digi TV la Giuleşti TV! » Măsuri incredibile pe care şefii Rapidului le iau împotriva managerului Stelei

Articol de - Publicat joi, 26 aprilie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 aprilie 2012 21:52

Oficialul roş-albaştrilor va fi filmat duminică seara la stadion nonstop de două camere TV ale clubului giuleştean, rapidiştii temîndu-se că el va incita publicul să producă incidente


Managerul general al Stelei va avea parte de un tratament aparte la derby-ul din Giuleşti. Şefii Rapidului au luat decizia de a-l filma încontinuu pe Mihai Stoica pe toată durata meciului, dar şi înainte de startul jocului şi după terminarea celor 90 de minute.

"Mihai Stoica îşi va juca, fără îndoială, rolul duminică seara pe Giuleşti. Va face tot ce poate ca să incite spectatorii" a fost declaraţia lui Constantin Zotta la GSP TV. Conducerea Rapidului a pregătit două camere TV care îl vor filma pe oficialul stelist din momentul în care va ieşi de la cabine şi pînă va intra la vestiare, după meci.

Şefii Rapidului se tem ca suporterii să nu provoace incidente asemănătoare cu cele de la "cazul bricheta" şi vor să aibă probe că MM va face gesturi prin care îi va incita pe spectatori, tocmai pentru a se putea apăra dacă se va ajunge la judecata Comisiei de Disciplină a LPF.

"Suporterii Rapidului să fie atenţi la tot ce se întîmplă în jurul lor. Ne aşteptăm la tot felul de capcane întinse de cei de la Steaua. Dragi suporteri, vă rugăm să acţionaţi cînd sesizaţi ceva, dar gîndiţi-vă de trei ori înainte!"
Constantin Zotta, preşedinte Rapid

Zece bodyguarzi deasupra băncii Stelei
Ca măsură suplimentară de securitate şi pentru a preveni anumite gesturi reprobabile ale suporterilor la adresa lui MM şi a altora de pe banca Stelei, conducerea Rapidului a mai luat o măsură în premieră. "Vom avea 10 bodyguarzi în primele rînduri de la tribuna zero, deasupra băncii Stelei", au declarat şefii Rapidului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (37)
octavianus
octavianus  •  26 Aprilie 2012, 16:52

Sa le dam doua repede si slugoiul ciobanului va sta in genunchi, din pozitia asta nu va incita, in cel mai fericit caz pt el va excita pe cineva si poate primeste o masa calda..FZR !!

lekko83
lekko83  •  26 Aprilie 2012, 15:49

incitatorul asta nu ar trebui lasat sa intre pe stadion.

boby18b
boby18b  •  26 Aprilie 2012, 14:36
Postat de uniqje pe 26 Aprilie 2012, 13:36

Nu aveti chiar 7000-8000 la fiecare meci, da galeria voastra ii mai serioasa si nu la fel de zapacita ca a noastra, oricum tot nu a-ti ajuns la 17000 ca sa nu zic de 49000.

tu cand spui 49.000 confunzi "spectator"i cu "suporteri". daca e sa ma duc la un meci nu o fac neaparat ca sunt suporter al unei echipe dintre cele doua. Si din cate stiu eu suporterii nu huiduie un jucator care da 3 pase de gol intr-un meci si munceste pentru echipa sau sa-i strige "Demisia" unui antrenor care e la al doilea joc. Sa nu mai zic ca voi, dupa ce primiti un gol si mai sunt 20 de minute din meci incepeti sa huiduiti fiecare pasa gresita....la noi se canta pana in minutul 90+

Vezi toate comentariile (37)
Comentează