FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, LUNI, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

MM iese la atac înainte de meciul cu CFR! Distruge arbitrajul și recunoaște: "Dinamo a avut penalty în meciul cu noi"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 aprilie 2017 11:09

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a fost prezent în conferința de presă de dinaintea meciului cu CFR Cluj și a criticat din nou arbitrajele din Liga 1.

"Până acum, doar arbitrajul a făcut diferența între noi și CFR. Când am fost arbitrați corect, pe Arena Națională, am câștigat. În meciurile trecute, am fost extrem de dezavantajați. Ni s-au refuzat penalty-uri, iar CFR a primit cu ușurință lovituri de pedeapsă. Noi, în sezonul regulat, am făcut 1 punct în două meciuri cu CFR din cauza arbitrajului.

Cu un arbitraj corect, avem prima șansă. Mi-aș dori să beneficiem de arbitrajele avute de Astra la meciul cu noi, 0-3, și de CSU Craiova, la 1-0 pentru noi. Nu cred că se greșește voluntar.

Noi subliniem erorile de arbitraj și nu punem presiune. Vrem arbitraj corect. Au fost meciuri în care am beneficiat de erori ale arbitrilor, dar în meciurile cu echipele importante, am fost dezavantajați. Da, este adevărat că Dinamo a avut un penalty în meciul cu noi și poate nu mai câștigam acel meci", a spus MM Stoica la conferința de presă.

  • CFR Cluj - FCSB se joacă luni, de la ora 20:30. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
geo.b.
geo.b.  •  15 Aprilie 2017, 18:35
Postat de observator_federal pe 15 Aprilie 2017, 11:52

Inainte vreme, Steaua si Dinamo aveau arbitrajele de partea lor. Se stia, nimeni nu avea ce sa le faca (indiferent cat de "strigatoare la cer" erau mizeriile in teren), trebuia sa fi foarte bun ca sa te lupti contra lor. Dar ei, macar aveau ultima farama de bun simt, adica sa nu invoce si greseli de arbitraj impotriva lor sau "in ambele directii"... MM este mult mai jos, inca o dovada ca FC FaCeSpuneBecali nu este Steaua.

Si cam cand ar trebui sa se termine cu "greseala-i omeneasca",cand ar trebui sa fi un moment zero,mileniul urmator ???Dar credeti ca doar cele doua au fost "*** negre" ale fotbalului Romanesc,altele "nici ca s-ar mai povesti",nu ? Dar ai un motiv ca aratand cu degetul spre o greseala sa poti face altele,ca doar ti se cuvin in compensatie.Asa-i toata societatea Romaneasca,nu-i doar in fotbal si ne miram tare,de ce o ducem cum o ducem.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

khal_37
khal_37  •  15 Aprilie 2017, 15:32
Postat de Misu Mihai pe 15 Aprilie 2017, 13:09

MM esti un papitoi ieftin !!!!!

Tu pe langa el esti ca si furnica pe langa elefant! :))

1610711385807044
Misu Mihai  •  15 Aprilie 2017, 13:09

MM esti un papitoi ieftin !!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează