FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - PANDURII 1-2

MM plînge după Ghencea: "Plătim tribut faptului că ne plimbăm etapă de etapă"

Tribunele pline din Ghencea sint doar o amintire pentru oficialii Stelei
Tribunele pline din Ghencea sint doar o amintire pentru oficialii Stelei

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 19 septembrie 2011 17:44

Ajunşi la al doilea eşec consecutiv în campionat, steliştii încep să ducă dorul stadionului din Ghencea. Managerul general Mihai Stoica a împrumutat discursul rivalilor din Giuleşti şi a spus că echipa plăteşte acum tribut faptului că nu mai joacă pe stadionul din bulevardul Ghencea.

"Am pierdut 3 meciuri din 7, asta e o contraperformanţă la care nu ne aşteptam. Plătim tribut faptului că ne plimbăm etapă de etapă prin ţară. Dar asta nu e o scuză, trebuie să strîngem rîndurile şi să reuşim două victorii în următoarele două etape. NU credeam că o să ajungem aici", a spus Mihai Stoica la GSPTV.

Managerul roş-albaştrilor a comentat şi accidentarea oribilă suferită de Cosmin Băcilă în meciul de aseară, Steaua - Pandurii, şi a spus că Florin Gardoş n-ar trebui să fie suspendat mai mult de trei etape. Oficialii gorjeni au cerut ca fundaşul stelistul să fie suspendat pînă-şi revine Băcilă.

"Nu e nevoie să ne construim apărarea în cazul lui Gardoş. E pur şi simplu un accident nefericit, nu a avut nici un fel de intenţie. Pînă la urmă a fost o intrare la minge, ajungem deja să fim penibili dacă cerem ca fotbalistul nostru să fie suspendat un an. Florin n-a avut nici o intenţie.

Din cauza arbitrajului s-a întîmplat ce s-a întîmplat, a fost mai mult decît permisiv. Pintilii a fost ţinut cu forţa în teren, Viera era să-i rupă piciorul lui Tănase. Cea de ieri n-a fost o zi care merită trăită", a mai spus MM.

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (20)
roxana.lucian
roxana.lucian  •  22 Septembrie 2011, 14:19

Am vrut sa spun ca norocul lui moti a fost pt ca contactul nu a fost asa tare dar se putea si mai rau sa nu se mai ridice bilasco de pe teren.

roxana.lucian
roxana.lucian  •  22 Septembrie 2011, 14:20

Am scris iarasi despre lovirea lui moti la bilasco pt ca nu va inteleg.Tot judecati atata de parca voi le stiti pe toate.Intelegeti ca la lovitura lui moti la bilasco a fost norocul sa fie mai grav .Ca la intrarea lui gardos la bacila asa sa intamplat.Daca spui ca-i criminal gardos cate picioare mai a rupt pana acuma.Si criminali sunteti voi rusinea romanie huligani romanie ,nu mai era mult si aprindeati stadionul unde era si oameni mai in varsta si copi .NU mai judecati pe ati ,pt ca sunteti deazstru rusine ,rusine .,rusine sa fa fie. FORTA STEAUA si sper bacila sa-ti revina cat mai repede ,la fel si nesu forta nesu

roxana.lucian
roxana.lucian  •  22 Septembrie 2011, 14:12

Ar trebui gigi sa plateasca datoriile si steaua sa revina in ghencea .Pt ca nici o formatie romaneasca nu a reusit ce a reusit steaua.Si gigi daca nu sar baga la echipa si ar aduce mai multi jucatori de valoare steaua ar face iarasi performantele ce lea facut inainte.Si dinamovistilor ,taceti din gura ,comentati de echipa voastra si de jucatori vostri .Eu unu daca as fi dinamovist miar fi rusine sa comentez de alti.Cum mai am spus cred ca ar tb si moti eliminat pe viata cu intrarile lui .Ce este mai periculos sa intri cu talpa sus sau sa intri la alunecare.Sa va mai spun o data huliganilor lovitura lui moti la bilasco,daca bilasco nu se mai ridica de pe gazon ce tb sa faca comosia.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează