FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a anunțat un duel cu un antrenor celebru » Împotriva cui va juca FCSB în cantonamentul din Spania

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 22:17

Mihai Stoica a anunțat că FCSB va disputa un amical împotriva formației pregătite de Fabio Capello, Jiangsu Suning (China).

FCSB a plecat astăzi în primul cantonament al iernii, în Antalya, care se va încheia cu amicalul împotriva lui Olimpik Donețk. Partida se va juca pe 18 ianuarie, de la ora 15:00.

Al doilea stagiu de pregătire începe pe 21 ianuarie și va avea loc în Spania, pe Costa del Sol. Mihai Stoica a anunțat într-un interviu acordat la TV Digi Sport că una dintre adversare va fi Jiangsu Suning, formație antrenată de italianul Fabio Capello.

Vedetele chinezilor sunt brazilienii Ramires, transferat de la Chelsea pentru 30 de milioane de euro, și Alex Teixeira, adus de la Șahtior pentru suma record de 50 de milioane de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
capca1
capca1  •  09 Ianuarie 2018, 12:21

Păi, e bine că jucăm cu chinezii :or să-i dea lui Dică cu terenu-n cap ! Și, poate că așa se trezesc la realitate. Deși realitatea doare !

claudiu.h12
claudiu.h12  •  09 Ianuarie 2018, 07:21

Dl Puscarie, infractor de spetă joasă, trambitează iar pe site-ul preferat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează