FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica a lămurit lucrurile! Răspuns pentru Petre Marin: "Petrică, obișnuiește-te cu ideea"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 17:48

Mihai Stoica a lămurit polemica în care a intrat cu Petre Marin, fost fundaș al FCSB-ului, după ce oficialul stelist a făcut unele remarce la adresa fiului acestuia, Răzvan.

MM chiar a ținut să sublinieze faptul că îl apreciază pe Răzvan Marin, doar că el dorește un altfel de jucător la națională.

"Dacă asta înseamnă să vorbeşti urât despre un fotbalist... Petrică, te repezi să jigneşti un om care ţi-a făcut numai bine.

P.S. Obişnuieşte-te cu ideea că oamenii nu percep identic fenomenul...eu la echipa naţională, în meciuri de luptă, aş prefera un jucător agresiv şi puternic (gen Ovidiu Popescu) unui fotbalist tehnic şi rafinat ca Răzvan (pe care n-am să încetez să-l apreciez, dar căruia i-aş recomanda să vorbească mai puţin cu ziariştii)", e mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

Citește și: Petre Marin îl pune la respect pe MM Stoica: "Vorbește urât despre Răzvan. Chiar m-a sunat și mi-a spus"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (47)
zizu
zizu  •  18 Aprilie 2017, 07:46
Postat de Soos Vilmos pe 17 Aprilie 2017, 22:04

Iata un motiv pentru care fotbalul romanesc a ajuns atit de jos : puscariasii sunt la cirma si isi permit sa comenteze, in loc sa stea sa manince arpacasul din penitenciar.

si inca ceva....aceste site uri tabloid....scriu la comanda....mi se modereaza in draci de ieri faptul ca scriu ca mm sa se ocupe de copilul lui care umbla beat si cu chilotii la vedere fiind pozat asa....iar ei imi modereaza

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Aprilie 2017, 23:09

facem pariu ca asa zisul neutrul daum il va aduce si pe lampard la nationala am zis ca se schimba ceva dar clovnul asta de burleanu e omul ciobanului si al sistemului

adianghelescu
adianghelescu  •  17 Aprilie 2017, 23:05

pai e normal ca acest infractor sa faca lobby pentru asa zisul lampard ovidiu popescu care a dat un gol si e scos in fata ca si *** binenteles presa *** este in asentimentul acestui infractor razvan marin are o singura vina nu a semnat cu satana si este pus la zid de aceasata patachina

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează