FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica își înțeapă rivala: „CFR Cluj, echipa deceniului? Ar trebui să ne gândim bine”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2021 16:23 / Actualizat sambata, 15 mai 2021 18:12

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, și-a înțepat rivala din lupta la titlu, sugerând că arbitrii o ajută pe CFR Cluj.

Într-o discuție purtată LIVE cu suporterii FCSB, pe Facebook, oficialul de la FCSB a amintit de câteva erori de arbitraj din meciurile jucate de ardeleni în acest play-off, cu Academica Clinceni (scor 3-0) și Sepsi (0-1).

Mihai Stoica: „Trebuie să ne gândim cum a ajuns CFR echipa deceniului”

„CFR-ul este echipa deceniului”, a scris un urmăritor al LIVE-ului organizat de MM Stoica. Răspunsul oficialului „roș-albaștrilor” a fost acid: „O fi CFR-ul echipa deceniului, dar ei au jucat cu Clinceniul și portarul Vâlceanu a necesitat 8 copci că i-a fost tăiat capul. Vâlceanu a suferit o accidentare în urmă căreia mă mir că nu a necesitat spitalizare. Apoi mingea nu intră în poartă, dar se pune gol. Jucătorul care îl accidentează îi taie capul, dar nu are nicio problemă. 

În ultimul meci al CFR-ului, cu Sepsi, Omrani l-a lovit pe Vașvari și din fața acestuia a fost cascadă de sânge. Nici măcar cartonaș galben. Și atunci discutăm de echipa deceniului? Da, dar ar trebui să ne gândim bine cum a ajuns așa”, a spus Mihai Stoica. 

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj - Academica Clinceni 3-0

În minutul 23 al meciului, Mario Rondon, atacantul campioanei, i-a spart arcada lui Octavian Vâlceanu, portarul ilfovenilor. Angajat în profunzime de Păun, Rondon a ajuns al doilea la minge în duelul cu Vâlceanu. Goalkeeperul Academicii a prins balonul, iar brazilianul din atacul „feroviarilor” l-a lovit cu genunchiul în zona arcadei. Mario Rondon a văzut cartonașul galben pentru această intrare.

+5 FOTO

CFR a făcut 2-0 în urma unei faze greu de descifrat ('56). Chipciu a centrat din flancul stâng, Deac a scăpat de marcaj și a reluat cu capul din 4 metri, dintr-un unghi închis. Vâlceanu a respins mingea din proximitatea liniei porții. Colțescu a validat reușita doar după semnalizarea arbitrului asistent. Unghiurile prezentate de televiziuni nu au putut arăta cu exactitate dacă balonul a intrat cu toată circumferința în poartă.

MM Stoica își înțeapă rivala: „CFR Cluj, echipa deceniului? Ar trebui să ne gândim bine”

Ce s-a întâmplat la CFR Cluj - Sepsi OSK 0-1

În minutul 50 al reprizei secunde, campioana a fost iertată de o eliminare. La scorul de 1-0 pentru covăsneni, Omrani i-a aplicat un cot în figură lui Vașvari, căruia i-a spart nasul. Mijlocașul oaspeților a început imediat să sângereze și s-a resimțit pe tot parcursul întâlnirii. A fost schimbat în minutul 81. 

„Centralul” Andrei Chivulete n-a dictat nici măcar fault, ceea ce l-a scos din minți pe fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu! „Cred că arbitrul nu era pe teren! Nu înțeleg! Cum să nu vezi?! E de 5 «roșii»! Duce brațul stâng intenționat! Nu știu cum nu văd arbitrii ăștia”, a declarat Crăciunescu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport.

MM Stoica își înțeapă rivala: „CFR Cluj, echipa deceniului? Ar trebui să ne gândim bine”
Momentul în care Omrani îl lovește cu cotul pe Vașvari, iar Chivulete vede perfect faza

4 titluria câștigat CFR Cluj în ultimul deceniu: 2012, 2018, 2019 și 2020. Plus o Cupă (2016) și două Supercupe (2019, 2021)

3 titluriare FCSB în ultimul deceniu (2013, 2014 și 2015), plus trei Cupe (2011, 2015 și 2020), o Supercupă (2014) și două Cupe ale Ligii (2015, 2016)

Mai multe știri din Liga 1:

Revoltă după ce omul Cortacero a revenit în România și a anunțat planurile ibericului: „Tupeu inimaginabil! Vor să dea un tun și să plece”

FCSB nu renunță la Budescu! MM Stoica, dezvăluiri despre mijlocașul dorit de Becali: „Să vă dau un breaking news”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
csaba
csaba  •  16 Mai 2021, 13:54

Se pare că în loc să învețe ceva la pușcărie statul acolo i-a întunecat mintea și așa puțină și mai mult, când nu dai 11 metrii clar pentru cfr, mai are tupeu acest borfaș să mai ciripească ????

romeverest
romeverest  •  16 Mai 2021, 12:29

Vrea…nu vrea MM, Cfr Cluj este echipa deceniului din fotbalul romanesc !! Aceiasi titulatura ar fi putut sa o aiba foarte usor si Fcsb, dar cu conditia ca MM sa mai ramana cativa ani la puscarie !! Din momentul iesirii sale, dar si a patronului sau, din puscarie, Fcsb nu a mai castigat niciun campionat !! Tot inainte !!

qcod
qcod  •  16 Mai 2021, 03:34
Postat de irefutabil pe 16 Mai 2021, 01:56

Care performante?

daca nu esti chior, poti da, in reluare, meciurile cfr-ului din cupele europene

Vezi toate comentariile (32)
Comentează