FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica: "Cît timp sînt eu la Steaua, Piţurcă nu vine!"

Piturca si MM Stoica au colaborat in trecut la Steaua
Piturca si MM Stoica au colaborat in trecut la Steaua

Articol de GSP - Publicat marti, 22 februarie 2011 00:00 / Actualizat marti, 22 februarie 2011 19:29

Mihai Stoica nu va lucra cu Victor Piţurcă la Steaua. Deşi Gigi Becali s-a împăcat cu fostul antrenor al Stelei, managerul general spune că o colaborare între cei doi este exclusă.

Recentele declaraţii ale patronului privind o posibilă reîntoarcere a lui Piţurcă în Ghencea au fost clarificate de Mihai Stoica: "Atîta timp cît eu sînt manager la Steaua, el nu va veni. Este exclus şi să mă împac cu Piţurcă pentru că ştiu că el nu obişnuieşte să facă astfel de gesturi", a spus MM la Fanatik Show.

Stoica ştie şi care sînt motivele pentru care apar astfel de speculaţii: "Gigi dă fel şi fel de declaraţii. Chiar mă amuzam zilele trecute cu el că declarase că nu mă lasă să plec şi acum apare asta".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
mmstoica1978
mmstoica1978  •  22 Februarie 2011, 21:06

nici daca ma da afara ciobanul nu plec

carol_k
carol_k  •  22 Februarie 2011, 20:27

Daca-l aduce pe Piturca o sa-isi semneze plecarea de la Steaua el si nimeni altcineva.piturca a lasat echipa la greu si a dezertat ca un las la Craiova...Gata,nu mai este binevenit acolo unde a scuipat.

diss
diss  •  22 Februarie 2011, 20:20

Pai atunci,pentru binele Stelei,pleaca tu MM ca si asa nu mai ai niciun cuvant de spus ,ultimul caz cu Iliev spune totul! Profesional Piturca e bun si eu zic ca Steaua are nevoie de el ca si antrenor,restul problemelor cu Gigi sa si le rezolve intre ei. Ceea ce face MM acum la Steaua,poate sa faca chiar si Lutu si intr-un mod mult mai spectaculos!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează