FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica nu-l iartă pe Cristi Balaj: „E mai greu de înțeles fotbalul”

Mihai Stoica (58 de ani) îi răspunde lui Cristi Balaj
Mihai Stoica (58 de ani) îi răspunde lui Cristi Balaj

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 22:22 / Actualizat sambata, 24 februarie 2024 04:05

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat afirmațiile făcute de Cristi Balaj la GSP Live.

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a fost întrebat la GSP Live dacă el crede că se pot forma alianțe în play-off, plecând de la declarația lui Gigi Becali:

„În play-off e posibil să fie omenie”. Iar fostul arbitru FIFA a replicat că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor.

Mihai Stoica, replică pentru Cristi Balaj

Afirmația lui Balaj nu l-a lăsat rece pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, care i-a dat prompt replica. „Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru.

Aşa, poţi să vorbeşti multe. Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau", a spus Mihai Stoica, ironic, la Orange Sport.

VIDEO. GSP LIVE. Cristi Balaj despre lupta la titlu: "Nu avem nici o preferință cine intră în play-off. Presiunea pusă pe arbitrii încă funcționează"

Cristi Balaj: „Cine i-a oprit să facă performanță?”

Ce declarase, concret, Balaj? „Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. - Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj... atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, comentase Cristi Balaj, la GSP Live.

Mai puteți citi:

Transfer de urgență înaintea meciului FCSB - FC Botoșani » S-a antrenat deja cu noii colegi

Julian Nagelsmann dezvăluiri cutremurătoare despre sinuciderea tatălui său: „A fost agent secret, era prea mult pentru el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Nini
Nini  •  24 Februarie 2024, 09:00

Un om de fotbal, un fost arbitru și un bun conducător de club și un bufon la palat.

Moshu
Moshu  •  23 Februarie 2024, 22:12

Daaa bre ! Maaaree dreptate are memeu',e grele cu fotbalul asta ,mai ales atuncea cind si inveti greu ! Cit s-au chinuit bietii danezii aia cu ei si nici dupa 10-0 astia n-au priceput care-i treba cu fotbalul asta,ei o tin una si buna cu arbitrii,de parca aia ar juca fotbalul si ei ar fi spectatori...spectatori la cum iau altii titlurile,desigur si nu inteleg de ce !!??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează