FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

MM Stoica e șocat de strategia lui Dan Petrescu: „Am o problemă!”

Transferul lui Marko Dugandzic (27 de ani) la CFR Cluj l-a surprins pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.
Transferul lui Marko Dugandzic (27 de ani) la CFR Cluj l-a surprins pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 21:12 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 21:45

Transferul lui Marko Dugandzic (27 de ani) la CFR Cluj l-a surprins total pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB.

MM contestă valoarea atacantului croat și spune că nu înțelege de ce „feroviarii” aleg să aducă în continuare atacanți de careu, în condițiile în care au acel post acoperit.

Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”
Dinamo
Fostul fundaș al Craiovei confirmă negocierile cu Dinamo: „Da, antrenorul mă dorește foarte mult”

Mihai Stoica, manager FCSB: „Dugandzic a apărut de nicăieri”

„Am o problemă cu atacanții care fac un singur sezon bun. Dugandzic a apărut de nicăieri, l-a făcut Croitoru să dea câteva goluri la FC Botoșani, apoi a plecat și a dispărut iar. Nu-l recomandă nimic pe Dugandzic să ajungă la o echipă de talia CFR-ului. 

Dar altceva mă șochează. Debeljuh e în mare formă, Omrani e încă acolo, Sergiu Buș și-a văzut visul cu ochii și s-a întors acasă, de ce să-l mai aduci pe Dugandzic? Mai ales că ei se plâng că au mulți jucători în afara listei. E inflație acolo”, a declarat MM la Telekom Sport.

Dugandzic a funcționat doar la FC Botoșani

Liderul din Liga 1 a anunțat transferul atacantului croat care a jucat la FC Botoșani între ianuarie și octombrie 2020. Pentru a-l aduce de la FC Soci, din Rusia, formația din Gruia a achitat 500.000 de euro.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, atacantul a ajuns deja în Spania, în cantonamentul de la Oliva Nova, și ar putea fi folosit de Dan Petrescu în amicalul de joi, cu FC Lugano.

Dugandzic este al doilea atacant transferat în această iarnă de CFR, după Sergiu Buș.

În acest sezon, Dugandzic a adunat doar 7 meciuri, în care a înscris de 3 ori. Pentru o bună parte a stagiunii, el a fost ținut în afara terenului de problemele la inghinali.

MM Stoica e șocat de strategia lui Dan Petrescu: „Am o problemă!”
Marko Dugandzic

De la transferul la FC Soci, Dugandzic a strâns 24 de meciuri și 5 goluri. Randamentul său în România, la FC Botoșani, a fost mult mai bun: 11 goluri și două pase decisive în 20 de meciuri!

Crescut la juniorii lui NK Osijek, Dugandzic a mai juca la Terana, Matera, FC Botoșani și Sochi.

500.000 de euroe cota lui Dugandzic, potrivit transfermarkt

Citește mai multe știri de actualitate:

Când va oferi Boloni răspunsul final » Mesajul transmis Federației + detalii din posibilul contract

Galatasaray a adus antrenor pentru Moruțan și Cicâldău! A lucrat cu un nume IMENS

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
1385168775251806
Stolz Ultras  •  12 Ianuarie 2022, 20:42
Postat de emil1986 pe 12 Ianuarie 2022, 10:17

Nu e deloc cum spui. Exemple au mai fost si vor mai fi, cu siguranta. Dinu Cornel era oficial la dinamo, dar era si invitat permanent la TV, la fel si Dinu Vama, la fel si Mara. Asa ca ... atata timp cat este permis acest lucru, nu vad care-i problema.

Problema e ca un puscarias emite judecati de valoare..asta e problema.ca nu vrem sa vedem un infractor la un post de televiziune,unde culmea mai si platim un abonament..cam atat e problema.

ortega
ortega  •  12 Ianuarie 2022, 15:47

Genialul strateg Romcarton e intrigat ca CFR nu transfera pitici si schiopi ...

magic4ever
magic4ever  •  12 Ianuarie 2022, 12:29

Ce ii mai place lui MM sa bage strambe....Debeljuh este in mare forma???:))A inscris 3 goluri in 18 etape in campionat,mare forma...MM il voia in continuare titular sa mai inscrie 3 goluri in 20 de meciuri...Duganzic inscrie cel putin 10-15 goluri pana la sfarsitul sezonului,este mult peste Debeljuh si Bus....

Vezi toate comentariile (42)
Comentează