FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, pus în fața imaginilor ridicole cu Leo Strizu: „Vreți momente vesele? Stați de vorbă cu Leo! O să învețe și el să vorbească, nu-i problemă”

MM Stoica, pus în fața imaginilor ridicole cu Leo Strizu: „Vreți momente vesele? Stați de vorbă cu Leo! O să învețe și el să vorbească, nu-i problemă” +31   FOTO
MM Stoica, pus în fața imaginilor ridicole cu Leo Strizu: „Vreți momente vesele? Stați de vorbă cu Leo! O să învețe și el să vorbească, nu-i problemă”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 decembrie 2022 21:48 / Actualizat vineri, 02 decembrie 2022 22:01

Mihai Stoica a comentat declarațiile penibile ale lui Leo Strizu după FC Botoșani - FCSB 2-3. Antrenorul din acte al celor de la FCSB a încurcat jucătorii și nu și-a amintit numele secunzilor.

„Suntem obligați să avem licență PRO, da? Avem licență PRO! Vreți momente vesele, stați de vorbă cu Leo, care e problema? E imaginea clubului în joc, dar când eu am 200 și ceva de nume și nu pot să aleg un antrenor... e o problemă a școlii de antrenori. El e produsul școlii naționale de antrenori. Unii care au făcut performanțe prin campionatul nostru n-au trecut examenul. Faceți un colaj, dacă vă plac așa mult chestiile astea, poticnelile de la flash-interviuri, faceți cu Marin Dună, Mișu Ciobanu, că ei sunt antrenorii. 

Omul s-a emoționat, n-a fost în viața lui în fața unui microfon. A vrut să spună Tavi Popescu și a zis Miculescu. Când ai emoții se întâmplă. Nu toți sunt ca noi, care știm ce să spunem în fața camerei. Unii se pierd. Și fotbaliștii adevărați își înghițeau vorbele, Paul Scholes nu putea să vorbească și era la Manchester United. Învață oamenii, o să învețe și Leo să vorbească, nu-i problemă. Nu-mi convine, dar asta e situația”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport, în emisiunea moderată de redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Dan Udrea.

Leo Strizu, între penibil și șocant: l-a remarcat pe Miculescu pentru prima repriză, deși a intrat pe teren în minutul 65! + „Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele”

MM Stoica, pus în fața imaginilor ridicole cu Leo Strizu: „Vreți momente vesele? Stați de vorbă cu Leo! O să învețe și el să vorbească, nu-i problemă”
Leo Strizu

Leo Strizu, scos în față la FCSB prin faptul că deține licența PRO, apare la conferințele oficiale și la flash-interviuri. După victoria cu FC Botoșani (3-2), a avut câteva reacții surprinzătoare, în afara explicațiilor despre meci.

Miculescu a jucat bine în prima repriză", a început Strizu, cu toate că atacantul a intrat pe gazon, în locul lui Cordea, abia în minutul 67! Nu a fost primul șoc!

„Colaborez și cu Pinti, și cu ...zi, că-mi scapă numele! Cu Filip. Pinti trăiește mai ceva ca toți. Trebuie să-l mai temperez”, a reacționat Strizu. 

Pentru a încheia cu o idee ironico-amuzantă: „La școala de antrenori, o să propun să punem pe băncile tehnice niște centuri de siguranță ca la avion”. Strizu fusese întrebat dacă-l va mai tempera pe Pintilii, ca să nu mai dea indicații, neavând licența de antrenor. 

În studioul Digi, Ilie Dumitrescu a spus despre "principalul" din acte de la FCSB: „Avea ceva emoții, nu a mai fost de mult în poziția asta, e de înțeles. Nu a reușit să gestioneze bine momentul"

Citește și alte știri despre FCSB: 

Crainicul stadionului din Botoșani, ironie la adresa celor de la FCSB, înainte de FC Botoșani - FCSB: „S-au făcut de râs acolo, s-au făcut de râs! ”

FC Botoșani - FCSB. George Găman a trecut peste VAR și a validat golul lui Mailat, precedat de un fault evident » Porumboiu încearcă să-l „scoată” pe „central”: „N-avea logică să dea fault”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
custov
custov  •  03 Decembrie 2022, 17:38

vreti circ ,ascultati-ma pe mine!!!!!!!

police_fashion
police_fashion  •  03 Decembrie 2022, 14:40

Cititi comentariile mele de la numirea lui Leo. Atunci am zis: ce-o sa mai radem! Na!????

rantboom
rantboom  •  03 Decembrie 2022, 13:04
Postat de VanBasten pe 03 Decembrie 2022, 05:33

Cum ai auzit cuvantul "tantalau" imediat ai semnalizat cu IQ-ul tau mic si ideea ta fixa cu Vitan Barzesti. Ce nu poate sa inteleaga neuronul tau obosit este ca nu trebuie neaparat sa fii dinamovist ca sa comentezi aberatiile de la ZcsB.

bah prostul,doar cei din vitan barzesti se umilesc inuman de discuta doar despre Steaua. ceilalti nu au timp de asa ceva. prostule.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează