FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Răsturnare de situație în cazul lui Florin Tănase: „Nu pleacă nicăieri!” + Fotbalistul interzis la FCSB: „Nu-l aducem nici liber”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 22:00 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 23:34

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre situația căpitanului Florin Tănase (27), fotbalist care dorește să plece de la FCSB.

Deși transferul lui Florin Tănase la Al Nasr în Emiratele Arabe Unite părea „o chestiune de zile”, MM Stoica a dezvăluit că pe adresa clubului nu a venit nicio ofertă pentru căpitan și nici nu s-a plătit clauza de reziliere de 3 milioane.

„Tănase nu pleacă nicăieri. Nu are nicio ofertă. Vorbesc zilnic cu el. Mâine mă întâlnesc să joc un Padbol cu el”, a declarat Mihai Stoica la Telekom TV.

Mihai Rotaru a recunoscut! Pe cine vrea la Craiova: „E o variantă”
CSU Craiova
Mihai Rotaru a recunoscut! Pe cine vrea la Craiova: „E o variantă”

Mihai Stoica: „FCSB nu are nicio țintă”

De asemenea, oficialul roș-albaștrilor a dezvăluit și strategia echipei pentru perioada de mercato. Acesta a declarat că FCSB nu este interesată de niciun fotbalist și cel mai probabil, niciun jucător nu va face pasul spre vicecampioană în această pauză competițională.

„FCSB nu are nicio țintă. Luni, dacă totul este cum trebuie, vom avea 22 de jucători de câmp apți la antrenament. Suntem cu doi jucători în plus față de dublajele pe posturi. Niciun jucător pe perioada aceasta nu este interesant pentru noi. 

Poate dacă sunt acceptate ofertele făcute în trecut, cum a fost la Miculescu. Dacă cei de la UTA se gândesc că a trecut timpul și jucătorul se apropie de ultimul an de contract și vor accepta oferta făcută în vară de 500.000 de euro, cred că rămâne în continuare în interesul nostru. Mihai Rotaru a zis că vrea 3 jucători, noi nu vrem niciunul. 

În momentul când apar chestile astea, degeaba le spunem noi la jucători «Nu vrem pe nimeni, voi sunteți jucătorii pe care ne punem bază», aceștia își pot pierde încrederea și nu-mi convine”, a mai precizat MM.

Uși închise pentru Ronaldo Deaconu la FCSB

MM anunță că FCSB nu ia în calcul să-l aducă pe Ronaldo Deaconu, 24 de ani, de la Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul a bifat 3 goluri și 7 pase decisive în prima parte a campionatului, fiind cel mai bun pasator din Liga 1.

Pe Ronaldo Deaconu nu îl aducem nici dacă e liber de contract! Vrem să îl vedem în postul lui pe Musi.
-Mihai Stoica, manager general FCSB

Citește alte știri din Liga 1:

Dinamo ratează un fotbalist trecut pe la FCSB și Craiova: „A fost alegerea soției! Voiam să vin pentru Flavius”

FCU Craiova are antrenor! Galeria anunță că boicotează meciurile

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (59)
serafim
serafim  •  04 Ianuarie 2022, 12:29
Postat de serafim pe 04 Ianuarie 2022, 12:27

noi cu dinamo avem treaba ..nu cu voi!!

sincer sa fiu ..nu insemnati nimic!!

serafim
serafim  •  04 Ianuarie 2022, 12:27
Postat de remarque pe 04 Ianuarie 2022, 11:35

Nu acesta era subiectul(vorbeam de numarul de jucatori romani din prima echipa a franelor) dar ai dreptate, au facut doar 4 puncte in Conference League ceea ce e putin dar fata de seria de 23 de meciuri fara victorie in CL(record absolut al competitiei) nu e la fel de jenant. In timp ce perlele de la FCSB se uitau la tv. Eliminati fiind de Karagandy. Si tot jucatorii romani, perlele, vedetele si leii de doi bani de la FCSB si PSDU Craiova, uniti sub steagul tricolor de omul fara bacalaureat Radoi, au dus nationala Romaniei unde e acum. Sub nivelul marii. Noroc pe franari ca au avut putini jucatori convocati.

noi cu dinamo avem treaba ..nu cu voi!!

paolo16
paolo16  •  04 Ianuarie 2022, 11:48
Postat de fecere2 pe 04 Ianuarie 2022, 11:04

zi zau cu limba scoasa!

Teapa sau nu, ciobanu' vinde de 20 de ani. Deocamdată nimeni nu a mai reușit sa scoată atâția bani. Poate reușește fc coaforu'sa scoată vreo 50k pe Sorescu.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează