FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

MM Stoica e categoric după derby-ul Olteniei: „Un rezultat mai mult decât mincinos”

FCU Craiova - CSU Craiova 1-2/ foto Cristi Preda (GSP)
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 23:55 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:44

FCU Craiova - CSU Craiova 1-2, în etapa a patra din Liga 1. MM Stoica, managerul de la FCSB, consideră cu CS Universitatea Craiova nu a meritat să câștige.

Echipa lui Laszlo Balint a marcat ambele goluri din penalty. Primul, dictat de Kovacs după intervenția VAR, la faultul lui Van Durmen la Markovic. Al doilea, dictat eronat la un posibil henț făcut de Bahassa. Șutul lui Hanca din lovitură liberă l-a lovit pe jucătorul lui FCU în cap, dar Kovacs a considerat că l-a atins în mână.

MM Stoica, după FCU Craiova  - CSU Craiova 1-2: „Un rezultat mai mult decât mincinos”

„Un rezultat mai mult decât mincinos, FCU merita mai mult, dar contează golurile și rămâne rezultatul. Efortul susținut făcut în prima treime i-a costat victoria. Au supus CSU la o presiune cum rar am mai văzut, a fost asediu în primele 30 de minute”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Nu mi se pare penalty la Bahassa. Nu vreau să fac un discurs-manifest, dar după etapa asta trebuie să iasă Vassaras să spună ce s-a întâmplat. E o nebuloasă totală. Nu știm ce s-a întâmplat, nu l-a chemat Cătălin Popa (n.r. arbitrul VAR) pe Istvan Kovacs sau ce a fost

Mihai Stoica

MM Stoica e categoric după derby-ul Olteniei: „Un rezultat mai mult decât mincinos”

Dumitru Dragomir: „Un meci urât”

După meci, Dumitru Dragomir a vorbit la GSP Live despre meciul de pe „Ion Oblemenco”.

„Al doilea aspect. Meciul a fost urât din toate punctele de vedere, mai puțin efortul fizic. S-a depus mult din ambele părți. Amândouă echipele sunt de pluton. Arbitrajul a fost ca meciul. Slab!

Echipa lui Mititelu a pierdut controlul când a început să joace cu mingi lungi pe atacant. Balint a greșit când l-a scos pe Căpătînă din dreapta, el a fost cel mai bun jucător al lor în acest campionat”, a spus Dumitru Dragomir, la GSP Live.

+29 FOTO

Citește și: 

Cine a câștigat duelul galeriilor la derby și cum au fost împărțiți fanii la FCU Craiova - CSU Craiova

Soția și cumnata lui Marius Croitoru, în centrul atenției la derby-ul FCU - CS Universitatea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
SONAMA777
SONAMA777  •  08 August 2022, 12:21

Mare om, mare caracter. Este foarte ușor sa te uiți în curtea vecinului și sa bați suporterii prin tribune, dar sa nu vezi cum ratează în decurs 5 min Mioveniu de 3 ori singuri cu portarul. Exista o vorba în popor care spune ca X........ moare de grija altuia. Mare adevăr.

brera30
brera30  •  08 August 2022, 11:29
Postat de danny_l pe 08 August 2022, 08:31

Markovici se agață în cădere cu piciorul de piciorul fundașului de la FCU, eronat dat penalty,a fost simulare,al doilea a fost pușcărie, Kovacs sa făcut de râs aseară.

Nu mai cautati scuze, nu va mai lamentati, fiti barbati. Aseara a castigat echipa mai buna si mai experimentata, mai omogena, gata. E doar un meci de fotbal, simplu.

contrabas3
contrabas3  •  08 August 2022, 10:51
Postat de fibra pe 08 August 2022, 10:23

Lasa-i pe altii uita-te la voi.Nu e sigur ca ii veti elimina pe slovaci cu brambureala pe care o jucati,dar cu norvegienii nu aveti nici 1% sanse,asa ca urmeaza schimbarea discursului patronului fata de jucatori si banii familiei.Oricum se pare ca vreti sa-i "copiati" pe Dinamo.

Ai folosit 50 de cuvinte degeaba! Zero logică, zero ortografie!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează