FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica contrează un antrenor din Superliga: „Nu se mai poate! Să nu mai fie mirat”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat luni, 04 martie 2024 20:39 / Actualizat luni, 04 martie 2024 22:18

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, i-a răspuns lui Florin Pîrvu, antrenorul de la Petrolul, care i-a acuzat pe roș-albaștri că au tras de timp pe finalul meciului câștigat cu 1-0 împotriva echipei din Ploiești.

„Eu am fost surprins să-i vâd pe cei de la FCSB trăgând de timp la ei acasă. Chiar m-au surprins, a fost strategia lor, au vrut să ia punctele”, a declarat Pîrvu la finalul meciului, cuvinte care nu i-au picat bine lui Mihai Stoica.

Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Mitriță și arbitrii îl ajutară pe nea Gigi! Rapid s-a împiedicat în Bănie, FCSB jubilează. Clasamentul ACUM
CSU CRAIOVA - RAPID 1-1
Universitatea Craiova - Rapid 1-1 » Mitriță și arbitrii îl ajutară pe nea Gigi! Rapid s-a împiedicat în Bănie, FCSB jubilează. Clasamentul ACUM

MM Stoica îl contrează pe Florin Pîrvu: „Să nu mai fie așa mirat”

„Vreau să îi transmit lui Pîrvu să nu mai fie aşa mirat că am tras de timp! Ce voiai să se întâmple? Să luam gol în minutul 90+4? Uite că nu se mai poate! Mă feresc să jignesc adversarele.

Mi s-a părut că Petrolul e echipa care ne-a pus cele mai puţine probleme, a avut cele mai puţine ocazii de gol. O pun pe faptul că am jucat noi bine”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

FCSB, victorie de serviciu cu Petrolul

FCSB a mai bifat o victorie de serviciu, 1-0 cu Petrolul Ploiești. Un meci simplu conform realității din teren, roș-albaștrii câștigând fără prea mari bătăi de cap, cu „lupii” pleoștiți de ultimele eșecuri, ce i-au îndepărtat de play-off. Cu toate că, teoretic, elevii lui Florin Pîrvu ar mai fi avut șanse cu o victorie în Capitală.

Gazdele au rezolvat în startul reprizei secunde ecuația celor 3 puncte, cam tot atâtea câte faze mari de a puncta au avut pe durata meciului. Cine a schimbat la pauză a făcut-o bine pentru FCSB, cei ce au ieșit făceau umbră degeaba terenului, în schimb modificările au dat mai mult elan.

Partida a căpătat viteză începând din prelungirile primei reprize. Florinel Coman (45+1) a șutat tare din lovitură liberă, dar Zima a scos spectaculos, balonul atingând transversala. Din cornerul ce-a urmat, Alhassan (45+2) a reluat cu furie din câțiva metri cu toată poarta goală, dar mingea a fost trimisă în transversală. Incredibilă ratare!

Dar FCSB a început partea secundă așa cum a încheiat-o pe prima. Și mingea a intrat în plasa ploieștenilor, după 25 de secunde de la reluare. Coman a accelerat pe stânga, a centrat în careu, Luis Phelipe l-a silit pe Țicu (46) să-și dea autogol. Brazilianul a celebrat reușita cu ardoare.

Match Quiz Rapid - FCSB

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul Rapid - FCSB și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. Gigi Becali îl laudă pe Florinel Coman pentru prestația din meciul cu Petrolul: „A fost ca Mbappe”

Citește și:

FCSB, la un pas să piardă la „masa verde” cu Petrolul! » Mutarea care ar fi dinamitat campionatul: „Ce să fac? Să pierd meciul că vrei tu?”
FCSB
FCSB, la un pas să piardă la „masa verde” cu Petrolul! » Mutarea care ar fi dinamitat campionatul: „Ce să fac? Să pierd meciul că vrei tu?”
În an electoral, Gigi Becali și Luțu înființează „Noua Gardă” » Cerere oficială depusă
PARTID POLITIC
În an electoral, Gigi Becali și Luțu înființează „Noua Gardă” » Cerere oficială depusă

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
MiorelMimiresteanu
MiorelMimiresteanu  •  05 Martie 2024, 00:02

Aici are dreptate putregaiul,faci totul sa cistigi meciul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează