FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

WOW! MM Stoica laudă Rapid și anunță planul secret din Giulești: „Nu-i interesează banii”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:44 / Actualizat joi, 02 martie 2023 14:45

MM Stoica crede că Rapid are șanse la titlu în Superligă, deși oamenii de fotbal au spus că echipa alb-vișinie are un lot prea „subțire” pentru a se implica în duelul cu celelalte mari forțe. 

Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”
Proces FCSB - CSA STEAUA
Astăzi s-a judecat al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile: Un fan a strigat: „Noi cu cine să ținem, cu pușcăriașii?”

MM Stoica: „Rapid va juca pe Giulești cu FCSB, chiar dacă ar face mai mulți bani pe Național Arena”

„Da, luăm și Rapidul în calcul pentru lupta la titlu. Am fi chiar penibili să spunem că nu, pentru că noi tot ne schimbăm locul din clasament cu ei. Dragoș Grigore e o mare revenire pentru Rapid. Chiar știu și când e născut, că e născut odată cu Tudorel Stoica. Indiferent de vârsta lui, el nu poate să fie niciodată rezervă. L-am cunoscut, e un jucător serios, un jucător profesionist, care a făcut treabă la toate echipele la care a fost.

Sunt 100% convins că Rapid va juca pe Giulești meciul cu noi, chiar dacă rețeta financiară ar fi mai bună pe Național Arena pentru ei. E normal, una e un stadion de 14.000 de locuri, alta e un stadion de aproape 60.000 de locuri. Pe Național Arena s-ar umple stadionul de rapidiști, dar s-ar umple și de steliști, așa pe Giulești sunt ei, e terenul lor, normal că o să dorească să joace acolo meciul cu noi”, a opinat managerul general de la FCSB la Orange Sport, citat de fanatik

Ne bucurăm că am învins și pentru felul în care am învins. Probabil Grigore va fi chemat la gala FIFA, pentru golul anului. Mă bucur că am reușit să-mi ajut echipa, că i-am făcut fericiți pe acești suporteri care sunt alături de noi și au făcut o deplasare extraordinar de lungă.

- Horațiu Moldovan, portarul Rapidului

Un alt mare om de afaceri din Liga 1 ar vrea să investească la Rapid

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoșani, e supărat că echipa sa nu are un stadion care să atragă publicul, drept pentru care spune că ar lua în considerare să investească la un club mare, Rapid - mai ales, dar poate chiar și Dinamo, pentru a vedea mulți oameni în tribune.

„E senzaţional acolo! Îmi vine să mă rog de ăia de la Rapid «Vin şi eu cu două milioane de euro pe an, doar lăsaţi-mă aici». Pe cuvântul meu. Dacă tot dau două milioane la Botoşani, dau două milioane la Rapid. Contribui cu ceva la frumuseţea aia şi cu două milioane face ceva Rapidul în plus, ceva incredibil”. Citește toate declarațiile aici. 

Citește și alte știri despre Rapid: 

Dragoș Grigore, propus la premiul Puskas pentru „foarfeca” de la Botoșani: „Să-l vedem la gala FIFA!”

EXCLUSIV Conducerea Rapidului i-a trasat un nou obiectiv lui Mutu: „Avem lotul necesar!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
adriann_
adriann_  •  03 Martie 2023, 19:20

Hahahahahahah, puscariasul nu vrea sa bata Rapidul recordul de audienta in liga 1 :)) Astia chiar se crede smecher, crede ca are vrajeli in el :)) Asa ceva... :)) CE STELISTI PE STADION MA PUSCARIASULE, CA VOI SUNTETI ZECESEBISTI NU STELISTI SI O SA FIE PE ARENA NATIONALA DOAR "SCRIITORII" LUI mUSTATA IN NUMAR DE 200 :))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Martie 2023, 15:54

...unde lauda Rapid ?...spune ca este si ea pe acolo ...

dobrin
dobrin  •  02 Martie 2023, 15:23

Nu-i intereseaza banii, vor doar sa umileasca dusmanii.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează