FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV Conducerea Rapidului i-a trasat un nou obiectiv lui Mutu: „Avem lotul necesar!”

Adrian Mutu, în dreapta, alături de Victor Angelescu // foto: Imago Images
Adrian Mutu, în dreapta, alături de Victor Angelescu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 02 martie 2023 10:02 / Actualizat joi, 02 martie 2023 10:20

Victor Angelescu, unul dintre acționarii de la Rapid, a anunțat la GSP Live obiectivul lui Adrian Mutu în play-off: clasarea pe un loc de cupă europeană.

Deja calificată în play-off-ul actualului sezon de SuperLigă, Rapid și-a făcut calculele pentru ultima parte a campionatului.

„Alb-vișiniii” au bifat primul obiectiv, accederea în play-off, iar acum i-au trasat o țintă nouă antrenorului Adrian Mutu, clasarea pe un loc de cupă europeană.

Echipă de titlu, staff de „B” » FCSB va fi condusă de pe bancă, în următoarele 4 meciuri de Liga 1, de doi antrenori cu CV ZERO
FCSB - PETROLUL
Echipă de titlu, staff de „B” » FCSB va fi condusă de pe bancă, în următoarele 4 meciuri de Liga 1, de doi antrenori cu CV ZERO

Victor Angelescu anunță noul obiectiv al lui Adrian Mutu la Rapid: „Să terminăm între primele 3 echipe”

„Primul obiectiv a fost atins. În momentul în care vom începe play-off-ul, vom avea alt obiectiv, acela de a termina pe un loc de cupe europene, ceea ce înseamnă că trebuie să fim pe primele 3 sau 4 locuri în funcție de ce se întâmplă în Cupa României.

La titlu nu avem nici măcar a treia șansă. O să vedem cum terminăm sezonul regulat, normal că ne-am dori să câștigăm titlul, dar trebuie să și putem asta. Obiectivul va fi, probabil, să terminăm între primele 3.

Credem că avem un lot cu care putem îndeplini obiectivul, dar dacă îl vom rata anul acesta, nu se va schimba major planul. Știm foarte bine ce vrem să facem de acum pentru anul viitor, când vrem să ne implicăm în lupta la titlu”, a precizat Angelescu la GSP Live.

Cine se califică în cupele europene din SuperLigă

Campioana SuperLigii merge în turul 1 preliminar al Champions League, în timp ce locul 2 intră în preliminariile pentru Conference League, a treia competiție europeană intercluburi.

Apoi intră în joc și Cupa României, întrucât câștigătoarea competiției va merge la rândul ei în preliminariile Conference League. 

Dacă una dintre primele 3 clasate din campionat câștigă Cupa, atunci echipa de pe locul 4 din play-off va disputa un baraj pentru prezența în preliminariile Conference League împotriva câștigătoarei unui alt duel de baraj, între primele două clasate din play-out.

Dacă altă echipă decât una dintre primele 3 clasate câștigă Cupa României, atunci barajul respectiv va fi disputat de locul 3 în play-off.

Rapid ocupă momentan locul 3 în SuperLigă, cu 52 de puncte, 9 sub liderul Farul Constanța. La finalul sezonului regulat, din care au rămas două etape, punctele se vor înjumătăți.

Mai multe știri din fotbalul românesc:

Astăzi se judecă al doilea termen al recursului privind palmaresul Stelei » GSP oferă toate detaliile

„Vulpea” din Craiova Maxima spune că victoria obținută de Sepsi la „masa verde” le va face rău și ardelenilor: „Înseamnă că, la anul, e campioană!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
ienasoiu
ienasoiu  •  03 Martie 2023, 23:38

Rapid și-a îndeplinit obiectivul doar pe jumătate. Vă readuc aminte că obiectivul declarat în vară a fost play-off și Cupa României. O eventuală calificare în preliminariile cupelor europene ar putea echivala cu rateul din Cupă.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  03 Martie 2023, 10:09
Postat de Caraghete pe 02 Martie 2023, 12:09

Auzi, dar de ce nu Farul, CFR si Craiova...?!

Asa este cum zici tu !!! :))))) Doamne ajuta sa fie ca tine !!!

johny2003
johny2003  •  02 Martie 2023, 19:12
Postat de Burunicolae69 pe 02 Martie 2023, 14:02

Ironia ta a atras cîteva laicuri,vă place cancanul .....mulți și proști.

Tu esti un destept unic! Buricul Pamintului! ))))

Vezi toate comentariile (15)
Comentează