FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica le răspunde ironic dinamoviştilor: "Sînt primii în clasamentul suporterilor doar pentru că au jucat cu noi"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 noiembrie 2013 11:37

Dinamo este doar pe locul 9 în clasamentul din Liga 1, dar pe prima poziţie în clasamentul spectatorilor la meciurile de acasă.

Imediat după meciul cu Timişoara din Cupa României, Alex Chipciu s-a arătat dezamăgit că suporterii nu vin la stadion cum se întîmplă la marii rivali: "Mă uit cu invidie la publicul lui Dinamo, am înţeles că au cea mai mare medie din Liga 1 deşi sînt jos în clasament, aşa că-mi pare şi mie rău că nu jucăm şi noi cu 30.000 de fani în Ghencea".

MM Stoica a reacţionat aseară şi spune că singurul motiv pentru care Dinamo domină clasamentul spectatorilor este faptul că a jucat acasă cu Steaua: "Nici vorbă, noi avem mai mulţi suporteri decît Dinamo. Media lor a crescut că au jucat cu Steaua acasă. Au fost vreo 30.000 cu noi, deci s-a ridicat media spectatorilor. Nici nu se pune problema să nu avem mai mulţi spectatori. Îmi pare rău că Alex Chipciu a căzut în plasă", a spus managerul la Digisport.

13.700 este media spectatorilor dinamovişti la meciurile de acasă, ceea ce plasează Dinamo pe primul loc în Liga 1

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (75)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  02 Noiembrie 2013, 13:19

El e tipic imbe@cil, arogant si frustrat (ca tot zicea de altii !!!!) La meciul cu Steaua am fost acolo, Steaua a avut cca 2500- 3000 de suporteri la peluza si 1000 poate rapanditi prin tot stadionul in special la a I-a ! Au fost 42500 de spectatori ! De ce la golul marcat de Rotariu, nu s-au ridicat decat cei de la peluza Sud si vreo 150 de la tribuna I-a ??????????!!!!!!!!!!!!!!!!! SIMPLU ! PENTRU CA ASTIA ERAU TOTI STELISTII !!!!

jefuitor
jefuitor  •  02 Noiembrie 2013, 12:24

Am citit mai jos un comentariu al unui stelist cum ca noi am jucat acasa cu echipe tari , iar steaua cu echipe mai slabe. Daca ati ajuns sa nu veniti la stadion pentru ca echipa joaca cu echipe slabe , sunteti niste suporteri de rezultat. Oricum asta sunteti si veti ramane. Nu inteleg de ce astia de la gsp fac comparatie intre suporterii nostrii si ai vostrii. NU EXISTA TERMEN DE COMPARATIE ! SUNTEM UNICI SI VOM RAMANE ! TOT TIMPUL VA VOM DOMINA LA CAPITOLUL SUPORTERI ! Va doresc o zi buna si cat mai multi suporteri la urmatorul meci.

bigiu
bigiu  •  01 Noiembrie 2013, 21:37

MM EU ZIC CA ESTI CAM PROST. CITI STELISTI AU VENIT LA CEL MECI ? EGZACT CIT AU VENIT IN GHENCEA LA ULTIMUL MECI DIN CUPA FORZA DINAMO

Vezi toate comentariile (75)
Comentează