FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

NEWS ALERT MM Stoica, un nou mesaj virulent despre prezența FCSB în Ghencea: „Poate cineva va răspunde penal!”

MM Stoica / Captură Orange Sport
MM Stoica / Captură Orange Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2022 18:38 / Actualizat miercuri, 04 mai 2022 19:01

Mihai Stoica, 57 de ani, managerul general de la FCSB, nu poate trece peste refuzul celor de la CSA Steaua de a-i permite clubului lui Gigi Becali accesul în Ghencea. Oficialul roș-albaștrilor rămâne la părerea că decizia e una „abuzivă”.

Miercuri, în ziua în care CSA Steaua o înfruntă în Ghencea pe Universitatea Cluj, MM Stoica a reaprins polemica născută în jurul prezenței echipei sale pe arena ultramodernă din Ghencea. Acesta consideră că politicienii responsabili pentru refuzurile constante cu care se confruntă FCSB nu fac altceva decât să piardă voturi.

M Stoica, un nou mesaj virulent despre prezența FCSB în Ghencea

„Ce nu înțeleg guvernanții ăștia care ne interzic abuziv să jucăm în orașul nostru pe un stadion construit din bani publici este că astfel își atrag antipatia milioanelor de suporteri steliști. Iar asta se traduce în voturi, probabil singurul aspect care i-ar interesa pe cei care s-au făcut stăpâni pe România în momentul de față.

E la fel de adevărat că-și vor câștiga simpatia sutelor de suporteri «ceseaiști», dar un calcul sumar relevă insignifianța acestui aspect. Asta ca să nu mai vorbim că poate cineva va răspunde și penal. Au mai fost unii care s-au crezut intangibili. Și cât de tangibili s-a dovedit că erau…”, a scris MM Stoica pe Facebook, în această după-amiază. 

MM Stoica, un nou mesaj virulent despre prezența FCSB în Ghencea: „Poate cineva va răspunde penal!”

Probabil că vom merge la Buzău, acolo vom juca, e un oraș care fierbe pentru echipa noastră. Am demonstrat că suntem din nou Steaua, vă promit că n-o să mai spun niciodată FCSB! Am umplut stadionul, în timp ce ceilalți (n.r - CSA Steaua) au jucat cu curent prin tribune.

- Mihai Stoica, pe 19 aprilie

Cum se poate schimba primul „11” la FCSB, după anunțul lui Becali » Sfatul lui Hagi, ascultat
FCSB
Cum se poate schimba primul „11” la FCSB, după anunțul lui Becali » Sfatul lui Hagi, ascultat

FCSB rămâne interzisă în Ghencea

FCSB a reaprins lupta la titlu în Liga 1, iar scenariul conform căruia duelul cu CFR Cluj din ultima etapă să se joace cu titlul pe masă a prins contur. Formația lui Gigi Becali trăgea nădejde că, în cazul care se va ajunge în acea ipostază, va juca derby-ul în Ghencea, stadionul unde până acum a primit interzis.

Totuși, nu există indicii că roș-albaștrii vor fi primiți prea curând pe stadionul construit din bani publici. 

Eu nu mă mai supăr, nu mă mai enervez. Asta e România. Nu avem ce să facem. Singurul lucru care se poate face e implicarea în politică, schimbarea oamenilor politici. Dacă Dâncu este ministru... E fricos. Îți e frică de galerie? Dâncu are și interese cu CFR. Așa am auzit. Are el bani acolo dați. Așa am auzit, un zvon. Dar asta nu contează. Fac cerere la Guvern și la Parlament. Fac petiție la Parlament ca să se ia poziție. Bine, nu știu cu cine. O să vorbesc cu Simion. E singurul cu care poți face ceva, are curaj și bărbăție. Restul sunt fricoși. Bine, și ăștia de la PSD. Singurul partid care e patriotic e PSD 

– Gigi Becali, la ProArena

VIDEO Jurnalistul Adrian Florea, discurs ferm în dezbaterea momentului: „Dați-mi un motiv pentru care FCSB nu ar trebui lăsată în Ghencea!”

Vezi și alte știri despre FCSB: 

Cum se poate schimba primul „11” la FCSB, după anunțul lui Becali » Sfatul lui Hagi, ascultat

Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme? » „E peste mulți antrenori din ultimele sezoane” vs. „E un instructor de fitness”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
paolo13
paolo13  •  05 Mai 2022, 05:43

Adunarea pe platou! Vai de mama voastră de talpanisti fără educație...

maldini_1986
maldini_1986  •  05 Mai 2022, 00:56

Aviz celor de Buzau, vedeti ca PENALII mimi si becali nu platesc chiria pe unde joaca. Pe Stadionul Steaua n-au platit ani rand si banii s-au recuperat dupa procese iar la fel s-a intamplat si cu Arena Nationala.

1745flo
1745flo  •  04 Mai 2022, 22:21

Atenție mare, atunci când Meme vorbește de penal, chiar știe despre ce e vorba!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează