FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica muștruluit în direct de Gigi Becali: ”Da, Gigi, am greșit! Iartă-mă!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 20:50

Gigi Becali s-a luat de Mihai Stoica în direct la televizor, după ce directorul sportiv de la FCSB a criticat-o pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, pentru faptul că Primăria București a organizat o competiție juvenilă pe Arena Națională, iar gazonul s-a degradat semnificativ.

”Mă deranjează starea gazonului, dar i-am spus lui MM că n-are voie să vorbească. Acolo e fina mea (n.r. Gabriela Firea). Orice declarație e împotriva mea. E al lor stadionul și își fac și ei un avantaj. Și eu aș fi profitat dacă era stadionul meu.

O să vorbesc cu fina și o să-i spun că stadionul ăsta n-a fost făcut pentru concerte. Bucureștenii au dat bani pentru acest stadion pentru fotbal, nu pentru concerte. O s-o rezolv eu cu fina. MM mi-a spus «Da, Gigi, am greșit. Iartă-mă!», a declarat Gigi Becali pe scările din fața Arenei Naționale, înaintea partidei cu Astra.

Citește și: MM Stoica nu s-a putut abține! Reacție vehementă către Primărie: "Este inadmisibil așa ceva! Hai să facem acțiuni, să fim votați. E o rușine"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  05 Noiembrie 2018, 10:54

Sa ne miram de ceea ce a facut MM Stoica? Exemplul este evident cel din PSD!

sexilian
sexilian  •  05 Noiembrie 2018, 10:41

fa-ti lucrul tau ma guraoala............

marius.bxl
marius.bxl  •  05 Noiembrie 2018, 00:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează