FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

MM Stoica nu s-a putut abține! Reacție vehementă către Primărie: "Este inadmisibil așa ceva! Hai să facem acțiuni, să fim votați. E o rușine"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 noiembrie 2018 09:52

Mihai Stoica, directorul tehnic de la FCSB, a avut o reacție dură la adresa Primăriei București.

Mihai Stoica a criticat decizia Primăriei București de a organiza pe Arena Națională Cupa Centenarului, la care au participat 227 de echipe, acuzând că deteriorează starea gazonului.

"Arena Națională a fost măcelărită de o competiție gen Daciada! Au trecut aproape 30 de ani de la Revoluție și asistăm la o mare bătaie de joc. Înțeleg populismul unora, dar nu înțeleg de ce, pe un stadion unde noi plătim sume exorbitante, nu putem să jucăm în cele mai bune condiții pentru că cineva vrea să-și facă reclamă.

Este inadmisibil așa ceva! În vară vor fi mari concerte, iar noi dacă jucăm în competiții europene trebuie să ne rugăm de cei de la Giurgiu să ne găzduiască. Nu se poate așa ceva! Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă probabil nicăieri! Atât timp cât se fac stadioane, ca Arena Națională, cel de la Craiova, sau Cluj Arena, iar suprafețele de joc sunt execrabile, ce se întâmplă cu țara asta? Hai să facem acțiuni, să fim votați. E o rușine!", a declarat Mihai Stoica, potrivit TV Digi Sport.

FCSB va juca duminică, 4 noiembrie, cu Astra, pe Arena Națională. Meciul începe la ora 21:00 și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV DigiSport, Telekom Sport și Look Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (62)
1615510982050748
Corneliu Dumitrascu  •  05 Noiembrie 2018, 07:21

are dreptate mihai stoica.nu ca acei copii au jucat pe frumosul stadion.foarte bine.dar concerte megalomanice?de ce?ca asa vrea o firea sluga a lui becali si a buboiului oprea?

adriann_
adriann_  •  03 Noiembrie 2018, 21:46

Infractorul condamnat stoica mihai vroia ca primaria sa nu puna stadionul la dispozitia a sute de echipe de copii, pastrandu-l pentru echipa fara nume, fara palmares si fara suporteri a ciobanului puscarias. Asemenea tupeu ar mai trebui calmat tot de procuratura...

343152172913635
Eugen Mustață  •  03 Noiembrie 2018, 21:12

Cu tot respectul domnule Stoica dar când plătești chirie pentru o proprietate a statului suporți consecințele iar dacă nu-ți convine ești liber să-ți construiești arena proprie...

Vezi toate comentariile (62)
Comentează