FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, înaintea debutului lui Dică la FCSB: „Are o misiune pe termen scurt”

Nicolae Dică, antrenor FCSB
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2022 10:23 / Actualizat joi, 28 iulie 2022 11:39

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a dezvăluit primul lucuru pe care trebuie să îl facă Nicolae Dică, după numirea pe banca echipei. Fostul „secund” de la națională debutează cu Saburtalo, în manșa secundă din turul doi preliminar al Conference League.

Mihai Stoica spune că noul antrenor al bucureștenilor trebuie să ridice moralul jucătorilor și să creeze mai multă unitate în cadrul lotului.

Ei trebuie să o salveze pe Dinamo » Iacob și Burcă, părtași la un total de 7 falimente!
DINAMO
Ei trebuie să o salveze pe Dinamo » Iacob și Burcă, părtași la un total de 7 falimente!

MM Stoica: „Dică are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii”

„El are o misiune pe termen scurt, să ridice jucătorii. La ce mod? Să-şi ridice jucătorii capul din pământ. Pentru că la momentul ăsta, asta facem noi. În discursul pe care l-a avut, le-a cerut în mod expres să vorbească în timpul antrenamentelor şi meciurilor. 

A sesizat şi el, cum am sesizat şi noi şi am avut discuţii, că nu prea vorbesc. E foarte important să vorbească între ei”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

MM Stoica: „Dică e complet schimbat!”

După angajarea lui Dică, MM Stoica a dezvăluit că antrenorul s-a maturizat, față de precedentul mandat pe banca „roș-albaștrilor”.

„Am realizat că este foarte schimbat. Când a venit prima dată în 2017 avea 37 de ani, era foarte tânăr. Nu pot să spun că îl trăda o nesiguranță. Se vedea că era la început de carieră.

Acum a venit după 5 ani mult mai sigur pe el. Din discursul pe care l-a avut asta a emanat, siguranță, obiective foarte clare”, a mai spus MM Stoica, potrivit sursei menționate.

Citește și alte știri despre FCSB: 

Ilie Dumitrescu îl laudă pe noul căpitan de la FCSB: „Lider incontestabil”

Nicolae Dică, între istorie și decepție » Va fi singurul lângă Reghecampf sau unicul pe lista rușinii

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  28 Iulie 2022, 11:45

Ati mai publicat fix acelasi articol ieri sau alaltaieri. Chiar nu aveti alte subiecte si alte personaje? Deh,am uitat ca Meme infractorul va este coleg. Bravo,sa va mandriti cu el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează