FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica oferă explicaţia pentru forma slabă a Stelei: "Aşa au zis toţi"

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 25 ianuarie 2014 10:03

Steaua a jucat modest în primul cantonament al iernii, fiind învinsă în 3 partide şi obţinînd două remize, cu Werder Bremen şi Union Berlin.

La finalul stagiului, Mihai Stoica a oferit explicaţia pentru jocul mai slab al Stelei: "Nu doar că a fost un cantonament unde s-a pus baza pe pregătirea fizică, dar cei care i-au prins pe Reghe şi pe stafful său de la început au spus ca a fost cel mai greu cantonament de pîna acum. Aşa au zis toţi", a declarat Stoica la Digisport.

Managerul stelist a vorbit şi despre problemele de sănătate ale fotbaliştilor: "Pinti are o mică leziune, ar trebui să se antreneze cu echipa în ultimele zile din cantonament.

Dacă nu era problema asta cu Pinti era totul ok. Aşa nu poţi să spui că e în regulă, mai ales că au mai fost mici probleme cu Gardoş şi Szukala".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
weiss_rot72
weiss_rot72  •  25 Ianuarie 2014, 19:42

mm, fa dreapta brusc si da cu capu-n stanci. Au jucat modest (sa nu zic prost) fiindca sunt varza. In rest ... vedem in retur.

ortega
ortega  •  25 Ianuarie 2014, 18:10

Aschilopatul ăla din poză face jogging in curte la Bălăceanca ... Ritmurile antrenante ale lui Piți Talent răzbat cu greu prin ceara care-o are in urechi , de-aia o părea așa nefericit ... Sau aia e moaca lui ...

polistul68
polistul68  •  25 Ianuarie 2014, 17:29
Postat de kvlo82 pe 25 Ianuarie 2014, 12:15

Iancu, dupa parerea mea, daca se lucreaza eficient cu el, si evident serios, sa i se implementeze seriozitatea si simtul de raspundere in caracter, cred ca ar fi unul din cei mai buni jucatori din tara, poate cel mai bun, are un talent extraordinar!Radut, un alt jucator destul de talentat, si caruia nu i se da sanse, din pacate, e pe punctul de plecare si e pacat ca scapam asa usor de un talent, nu ar fi primul, pacat...si ultimul jucator criticat, care evident nu mai e ce a fost, si nu trebuia adus la club, e Kapetanos, ajuns acum fara vlaga, eficienta, fara scrupule, mai mult un plangacios, un prefacut...trebuie scapat urgent de el, k de altfel cum am procedat cu Nikolic, Cristea si Costea

Ce spui tu, e perfect adevarat. Dar..de la cine sa invete toate astea _? tre sa aibe linga el niste OAMENI adevarati, niste modele.la noi in tara sa fi nesimtit, sa fi putin golan e o virtute. Cind era la Corvinu, Lucescu i lua acasa, in wek+end pe Rednic, Andone, Klein, sa nu se porsteasca, sa aibe un model. La Steaua, cine i ia acasa _ Prodanca si Mimi _ Ce exemplu da Reghe si Mimi acestor copii _ ce exemplu ia dat Hagi la Iancu, cind a trintit meciul direct ? Deci unde sa se formeze acest copil ?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează