FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCSB 1-2

FOTO MM Stoica a „urecheat” 3 vedete de la FCSB, după victoria cu Voluntari: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut. La ei mă refer”

Coman, Olaru și Radunovic, primii 3 din dreapta spre stânga/ FOTO: Raed Krishan (GSP)
Coman, Olaru și Radunovic, primii 3 din dreapta spre stânga/ FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2023 20:45 / Actualizat luni, 13 februarie 2023 21:44

MM Stoica (57 de ani), managerul de la FCSB, a analizat victoria cu Voluntari, 2-1, și a evidențiat 3 faze care l-au deranjat în timpul meciului.

El s-a referit la 3 momente de joc, cu Darius Olaru, Florinel Coman și Risto Radunovic în prim-plan. Cei 3 au scăpat spre poarta adversă în faze diferite, și de fiecare dată au preferat să finalizeze acțiunile pe cont propriu, deși aveau coechipieri în preajmă.

MM Stoica, noi declarații despre faza cu Edjouma în prim-plan: „Eu îl știam altfel pe Armaș. Să te lamentezi așa...”
VOLUNTARI - FCSB 1-2
MM Stoica, noi declarații despre faza cu Edjouma în prim-plan: „Eu îl știam altfel pe Armaș. Să te lamentezi așa...”

MM Stoica: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut”

„Am jucat foarte bine. Dar am văzut faze care nu mi-au plăcut. Nu au fost altruiști în anumite momente. La Coman, Olaru și Radunovic mă refer. Ce e surprinzător e că de regulă ei nu fac asta, chiar sunt altruiști. 

Nu sunt chestii foarte grave, dar în tur, la 1-1, am mai avut faze de genul ăsta. Atunci nu am mai câștigat cele 3 puncte. Radaslavescu a scăpat atunci și a tras, deși erau 4 contra doi”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Fazele la care face referire MM Stoica

În minutul 62 al meciului cu Voluntari, Olaru a scăpat pe contraatac, a ajuns în marginea careului și a trimis cu piciorul stâng mult pe lângă poartă. El îi avea în stânga pe Coman și Compagno.

MM Stoica a „urecheat” 3 vedete de la FCSB, după victoria cu Voluntari: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut. La ei mă refer”
Faza la care Olaru trage, deși îi avea în stânga pe Coman și Compagno/ foto: captură Orange Sport

Coman i-a urmat exemplul căpitanului de la FCSB, doar 4 minute mai târziu. Florinel a ajuns în marginea careului, îl avea pe Olaru în stânga, pe Compagno în dreapta, dar a pătruns singur și a fost deposedat de fundașii adverși.

MM Stoica a „urecheat” 3 vedete de la FCSB, după victoria cu Voluntari: „Am văzut faze care nu mi-au plăcut. La ei mă refer”
Coman nu pasează la Olaru sau Compagno, pătrunde și e deposedat/ foto: captură Orange Sport

O fază identică s-a petrecut și pe finalul meciului. De data aceasta, Radunovic a făcut o cursă din propria jumătate de teren, a ajuns în marginea careului advers și a tras cu dreptul departe de poartă.

VIDEO. FC Voluntari - FCSB / Florinel Coman: „Ne-a fost greu în finalul jocului”

Citește și: 

CFR Cluj a lăsat cel mai bun marcator în afara lotului: va pleca liber după finalul sezonului!

Bergodi pune presiune înainte de verdictul Comisiei în cazul de xenofobie de la Sf. Gheorghe: „Ar fi un scandal dacă nu primim 3 puncte!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
firfirel_postacul_ciobanului
firfirel_postacul_ciobanului  •  14 Februarie 2023, 14:51
Postat de reddevill77 pe 14 Februarie 2023, 08:49

*** ***..get a life. Esti doar un looser obosit si frustrat. Nu ti place ce vezi, nu mai intri sa citesti. E simplu .Sînt atîtea lucruri cu care sa ti umpli timpul.Nu da nimeni doi bani pe pseudomizeria nascocita de tine.

Nu mă deranjează ce citesc. Dar văd că-i deranjează p-ăia mai cu coarne. Și, da : aștia-s postacii ciobanului: niște loseri. Cu un singur 'o'. Ce scriu cei roșii - "looser" - nu înseamnă nimic Goagălu' așa zice.

gazistu
gazistu  •  14 Februarie 2023, 11:22

MM esti si antrenor? aia e treaba antrenorului...

reddevill77
reddevill77  •  14 Februarie 2023, 08:49
Postat de firfirel_postacul_ciobanului pe 13 Februarie 2023, 23:22

Când m-a chemat întâia oară la palat, Gigi m-a urecheat , reproșându-mi că nu mă duc săptămânal la biserică. A adus o biblie... și m-a pus să citesc jurământul postacilor. Mi-a pus pe masă un contract, rezervându-și dreptul de a schimba clauza de reziliere, în funcție de numărul postărilor pe forum. Asta pentru a evita o eventuală trădare, postacii stahanoviști fiind în multe cazuri racolați de Talpann. Mi-a oferit și o primă de instalare, însă aceasta nu consta în firfirei bonus: mi-a zis că dacă voi posta doar pentru el, voi avea linie directă cu Dumnezeu. Am acceptat, însă când Dumnezeu îți dă doar TEMPLATE-URI PROASTE, ajungi să trăiești cu impresia că un subinginer pușcăriaș cartonat își bate joc de tine. Nea Gigi știa asta... și m-a avertizat încă din prima clipă. Mi-a zis : "va veni ziua când POSTACUL SUPREM, îmbrăcat în galben-negru, te va hăitui pe forum și te va presa să te dezici de mine și de aghiotantul meu. Te va forța să te lepezi de subinginerul cartonat pușcăriaș. Dacă o vei face, nu te condamn. Nu te voi alunga , că eu nu-mi las postacii să degere pe timp de iarnă în cutii de carton. Sunt un om milostiv... promit că te voi ține lângă alde Luțu și Argăseală. Rămâi postacul meu. Nu-ți va fi greu. Doar că va trebui să scrii pe veci... după propriile template-uri."

*** ***..get a life. Esti doar un looser obosit si frustrat. Nu ti place ce vezi, nu mai intri sa citesti. E simplu .Sînt atîtea lucruri cu care sa ti umpli timpul.Nu da nimeni doi bani pe pseudomizeria nascocita de tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează