FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - FCSB

FC Voluntari - FCSB 1-2 » Edjouma îi readuce pe roș-albaștri pe podium! Supergolul lui Lopes nu a salvat gazdele

FC Voluntari - FCSB // foto: Raed Krishan, GSP +19   FOTO
FC Voluntari - FCSB // foto: Raed Krishan, GSP

Articol de , , , - Publicat duminica, 12 februarie 2023 21:54 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 21:57

FCSB a câștigat la Voluntari în etapa 25 din Liga 1, scor 2-1, și a revenit pe podium.

Programul complet și rezultatele din Liga 1

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 10. Centrare Darius Olaru din lovitură liberă, reluare cu capul a lui Andrea Compagno, pe lângă poarta vegheată de Mihai Popa.

Compagno a amenințat poarta gazdelor și în minutul 17, cu o reluare din alunecare, de pe 6 metri, la capătul unei centrări a lui Cordea.

Doar un minut mai târziu, a venit rândul lui Edjouma să iasă la rampă. Radunovic a centrat din stânga, l-a găsit pe Edjouma în careu, dar francezul a trimis puțin pe lângă!

După primele luni petrecute la București, Rafael van der Vaart spune ce l-a impresionat în România: „Ador asta”
DEZVĂLUIRI
După primele luni petrecute la București, Rafael van der Vaart spune ce l-a impresionat în România: „Ador asta”

Cea mai mare șansă a roș-albaștrilor din prima jumătate de oră a venit în minutul 27, când Adrian Șut a încercat poarta lui Popa cu o execuție de la marginea careului. Mingea a trecut milimetric pe lângă bară!

Damașcan a dat replica un minut mai târziu, după ce l-a depășit pe Joonas Tamm în tușă și pe Iulian Cristea în careul advers. Moldoveanul a șutat în bară!

+15 FOTO

FCSB a învins-o pe FC Voluntari și a revenit pe podium în Liga 1

Tabela a fost deblocată în minutul 45. Darius Olaru a centrat din banda stângă, Florinel Coman a deviat pe spate, iar Edjouma a finalizat cu capul.

Același Edjouma a dublat avantajul oaspeților în minutul 79, când a înscris golul 2 cu un șut din careul advers, deviat de Matricardi în propria poartă.

A fost golul a securizat cele 3 puncte pentru FCSB. Marcelo Lopes a redus din diferență în minutul 90 cu un eurogol, dar nu a fost suficient pentru echipa lui Ciobotariu.

FCSB a ajuns astfel la 47 de puncte și a revenit pe podium, la 5 puncte sub liderul Farul și 3 sub CFR Cluj.

FC Voluntari, cu 4 înfrângeri consecutive, rămâne pe locul 11, cu 26 de puncte.

FINAL » FC Voluntari - FCSB 1-2

FC Voluntari - FCSB, echipe de start: 

FC VOLUNTARI (3-4-3): M. Popa - Matricardi, Paz, Armaș (cpt.) - Ricardinho, Răduț, Meleke, Al. Vlad - Rață, Marcelo Lopes, Damașcan
REZERVE: J. Fernandez - Aliji, Cr. Costin, Andreș, Helder Tavares, Voican, Nemec, Florea, Merloi
ABSENT: Droppa (accidentat), Dumiter (fără drept de joc)
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB (4-3-3): Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru (cpt.) - Cordea, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad - Crețu, Haruț, Miculescu, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu
ABSENȚI: Oct. Popescu (suspendat), Panțîru (accidentat), Ov. Popescu (nerefăcut), Dawa (învoit)
ANTRENOR: Mihai Pintilii

Stadion: Anghel Iordănescu (Voluntari)
Arbitru: Petrescu Radu (Bucureşti) / A1: Ghinguleac Radu Adrian (Bucureşti), A2: Grigoriu Mircea Mihail (Bucureşti) / Arbitru VAR: Barbu Marian (Făgăraş), Arbitru AVAR: Gheorghe Bogdan (Bucureşti)

VIDEO de la Voluntari: spectacol făcut de suporterii gazdelor 

Mai multe știri din Liga 1:

A scăpat de FCSB și e star la noua echipă! Becali dăduse ordin să-l trimită la Liga 3

Surpriză! Cine a intrat în poarta Craiovei după plecarea lui Arlauskis + două noutăți în echipa lui Neagoe pentru derby-ul cu CFR Cluj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (264)
adriann_
adriann_  •  15 Februarie 2023, 16:01
Postat de freddy pe 14 Februarie 2023, 22:57

Bombardier. Postacul lunii ianuarie lovește din nou. Bine. Cum zici tu.

Postacul becalist iar s-a autoproclamat invingator, cam cum o fi facut si subinginerul cartonat cand s-a inchis usa celulei in urma lui. Asa ceva... :))

freddy
freddy  •  14 Februarie 2023, 22:57
Postat de adriann_ pe 14 Februarie 2023, 20:11

Da ma, cand argumentezi contra unei chestii pe care interlocutorul n-a zis-o (ba chiar nici n-a sugerat-o) exact asta faci, te auto-umilesti in public. Nu-ti convine ca ti se spune adevarul in fata? Cauta-ti naibii un loc de munca onest, fa ceva util societatii etc, nu postaceala pe mai nimic pentru puscariasul ala.

Bombardier. Postacul lunii ianuarie lovește din nou. Bine. Cum zici tu.

adriann_
adriann_  •  14 Februarie 2023, 20:11
Postat de freddy pe 14 Februarie 2023, 18:58

”Te auto umilesti/ te doare” tiktok. Bombardier. Vrei tu sa arati ca esti tare. Si o ai mai mare. Bine ma. Cum zici tu. Nu ma mai pun la mintea voastra. Te citesc peste tot ca esti nr 1 la postari si ma crucesc de cat esti de... Treaba ta. Du-te tare.

Da ma, cand argumentezi contra unei chestii pe care interlocutorul n-a zis-o (ba chiar nici n-a sugerat-o) exact asta faci, te auto-umilesti in public. Nu-ti convine ca ti se spune adevarul in fata? Cauta-ti naibii un loc de munca onest, fa ceva util societatii etc, nu postaceala pe mai nimic pentru puscariasul ala.

Vezi toate comentariile (264)
Comentează