FOTBAL  »  Superliga  »  CONTRE

MM Stoica răspunde violent: "Sdrobiş este o nulitate! Cum să-l jigneşti pe Hagi?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 februarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 februarie 2014 18:55

Ioan Sdrobiş l-a acuzat vehement pe Gică Hagi pentru că nu l-a oprit pe Mihai Pintilii la Steaua în 2007, iar acum a venit rîndul lui MM Stoica să răspundă violent.

Managerul general al Stelei a explicat de ce nu a rămas Pintilii la Steaua şi l-a jignit pe Ioan Sdrobiş într-un mesaj pe facebook:

"Pinti venise in probe in anul 2007 din postura de fundas central, acolo unde jucau Radoi, Ghionea, Goian si Baciu. Steaua l-a ales pe Bicfalvi, care avea 19 ani si calitati remarcabile.

Eu tocmai plecasem din club, dar apucasem sa-l recomand. Imi placeau 3 jucatori de la U18, Bicfalvi, Liviu Ganea si Rusescu.

Cand vor realiza jurnalistii ca fac mari deservicii fotbalului romanesc cand promoveaza asemenea nulitati patentate?

Sa-l jignesti pe Hagi e cel mai mare sacrilegiu de care poate fi capabila o persoana care a trait din fotbalul romanesc. Fotbal romanesc care inseamna HAGI si altii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (134)
cocoio
cocoio  •  10 Februarie 2014, 09:20

mai servitorule aceste cuvinte folosite Sa-l jignesti pe Hagi e cel mai mare sacrilegiu .Am un dialog din anul 1978 cu ziaristi de specialitate,am un audio cu pozitia micului rege dupa meciul cu steluta din ret. 2013 .Cuprivire la cumnat nu trebuia sa-si opereze nasul lucru care ZDROBISI nu la FACUT

amicu
amicu  •  10 Februarie 2014, 08:38

omul pe care il lingi in branza tot timpul, si-a batut joc de blatgi....asa ca mars bai sluga

doze
doze  •  10 Februarie 2014, 08:32

NN e un lingau. Dinu Paturica modern ar face orice pentru bani.

Vezi toate comentariile (134)
Comentează