FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

MM Stoica îi răspunde lui Chipciu: „Prefer să nu vorbesc, că l-aș face de râs și am ținut la el”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2022 21:28 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2022 21:31

MM Stoica, managerul de la FCSB, a vorbit despre Alexandru Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj și fostul jucător al roș-albaștrilor.

Într-un interviu pentru GSP, Chipciu a declarat că nu mai vorbește cu MM Stoica și spune că managerul de la FCSB s-a supărat pe el pentru a jucat la CFR Cluj.

CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!
CFR CLUJ - PYUNIK EREVAN
CFR Cluj - Pyunik Erevan 2-2, 3-4 după loviturile de departajare! Ce rușine: campioana României, eliminată după o întâlnire dramatică!

MM Stoica: „Nu vorbesc despre Chipciu, că l-aș face de râs”

MM a ținut să îl contrazică pe Chpiciu și susține că mijlocașul l-a supărat din alt motiv, nu pentru a jucat la CFR Cluj.

„Nu mă interesează Chipciu. Nu pentru că a plecat la CFR. E un jucător la care am ținut foarte mult, căruia îi mulțumesc pentru prestațiile pe care le-a avut. Până la urmă a fost și o afacere bună pentru noi. Eu l-am propus pe el la FCSB, cu toate că nu eram la echipă atunci. 

Dacă aș vorbi, l-aș face de râs. Nu vorbesc, că a fost la noi și am ținut la el. Ne-a prezentat o situație care nu era reală. Acolo s-a întrerupt relația noastră”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Chipciu va da piept cu FCSB în prima etapă a noului sezon de Liga 1, când „U” Cluj se deplasează la București pentru meciul cu echipa lui Toni Petrea. Partida va fi duminică, 17 iulie, de la ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Orange Sport, Digi Sport și Prima Sport.

Chipciu: „MM probabil s-a supărat că am mers la CFR Cluj”

„Casa mea este în București. Mă întâlnesc cu foști colegi, de exemplu, cu Pintilii, cu care m-am revăzut vara asta. Cu MM? N-am mai vorbit în ultimul timp, probabil s-a supărat că am mers la CFR Cluj, dar sunt momente comune care nu se vor șterge.

Nu pot spune că suntem certați, doar că înainte vorbeam non-stop, și de o sută de ori pe zi, după care a urmat rivalitatea, fiindcă eram la Cluj”, a declarat Chipciu pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte știri din Liga 1:

Rangers, pe urmele unei vedete de la FCSB » Internaționalul român ar putea deveni coleg cu Ianis Hagi

Denis Alibec, șanse mari să revină în Liga 1 » Negocieri avansate cu o echipă de play-off

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marcel1974
marcel1974  •  14 Iulie 2022, 11:49

Om corect ,cinstit ,nu este nimeni ca Stoica.Asta a fost frate cu Isus,el este fără de pată.

Kenzo
Kenzo  •  14 Iulie 2022, 00:32

Cum are MM mereu ultimul cuvântul de spus...mare ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craiovenis
craiovenis  •  13 Iulie 2022, 23:09

Cine e MM? Un pus carias? Pai Chipciu juca in nationala cand tu erai la mititica... Esti penibil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează