FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OFF

MM Stoica aruncă „bomba”: Rusescu, din vară la CFR Cluj?!

Raul Rusescu, Academica Clinceni
Raul Rusescu, Academica Clinceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 mai 2021 15:39 / Actualizat miercuri, 12 mai 2021 15:52

Mihai Stoica (56 de ani), managerul general de la FCSB, a insinuat că Raul Rusescu (32), atacantul Academicii Clinceni, s-ar fi înțeles cu CFR Cluj pentru un transfer în vară. 

Suspiciunile cu privire la înțelegeri ascunse între echipele și jucătorii din play-off nu contenesc să apară. Un nou scenariu, incredibil, a fost scos astăzi la lumină. Costi Mocanu, fost comentator sportiv la PRO TV, a scris pe contul personal de Facebook că „FCSB se aștepta ca Raul Rusescu să se dea la o parte în meciul cu ei”. Jurnalistul a primit replica chiar de la Mihai Stoica, managerul general al FCSB. MM spune că se aștepta ca Raul să joace la capacitate maximă și cu CFR, „nu să se dea la o parte cu noi”.

Raul Rusescu, la CFR Cluj?!

Costi Mocanu a venit atunci cu argumentul conform căruia comentariile oficialilor de la FCSB la adresa lui Rusescu l-ar fi motivat suplimentar pe atacant, moment în care Mihai Stoica a aruncat „bomba”: a sugerat că CFR i-a promis lui Rusescu un contract începând cu sezonul viitor.

MM Stoica aruncă „bomba”: Rusescu, din vară la CFR Cluj?!
MM Stoica aruncă „bomba”: Rusescu, din vară la CFR Cluj?!

Mihai Stoica a sugerat că Raul Rusescu nu a jucat la capacitate maximă cu CFR Cluj și cu o zi în urmă, pe propriul cont de Facebook: „Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă - din poziția lui preferată - pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol”, a scris MM. 

Raul Rusescu nu a reușit să înscrie în cele două meciuri jucate cu CFR Cluj în acest play-off, ambele câștigate de ardeleni (3-0 și 1-0), dar a făcut-o în returul cu FCSB, meci încheiat la egalitate, scor 2-2. 

Mai multe știri din play-off:

Gigi Becali l-a acuzat pe Raul Rusescu, Ilie Poenaru a răspuns: „Vă spun ceva ce nu știți”

Oficial: Rachid Bouhenna s-a despărțit de Sepsi

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
parpalache
parpalache  •  13 Mai 2021, 15:28

Diversiuni a la MM Stoica!Ca sa abata atentia de la mizeriile lor- cu alde Botosani si cu arbitrajele!Puah!

831837676990129
Mihai Ratiu  •  13 Mai 2021, 10:07

Nu va luati dupa vorbele unui puscarias. De ce ii faceti atata reclama unui puscarias ?

831837676990129
Mihai Ratiu  •  13 Mai 2021, 10:06

Nu va luati dupa vorbele unui puscarias. De ce ii faceti atata reclama unui puscarias ?

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close