FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica s-a supărat pe fanii Stelei » De ce nu va mai vorbi cu suporterii

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 02 martie 2013 09:34

Steaua este într-o poziţie foarte bună în acest sezon, în optimile Europa League şi pe primul loc în Liga 1 cu un avans liniştitor.


Totuşi, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a reacţionat pe pagina sa de facebook după ce suporterii l-au criticat întrucît clubul a  scos la vînzare pentru fani doar 37.000 de tichete la meciul din Europa League cu Chelsea.

"Eu încerc să găsim împreună soluţii, dar văd că mă transform în principala ţintă a reproşurilor unora. Prin urmare, voi da un mare logout. Revin după 15 martie, asta dacă voi mai simţi nevoia...", a scris acesta.

Steaua - Chelsea se va disputa joia viitoare, în direct pe Digisport, Dolcesport şi Protv şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 20:00.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (55)
stelist86
stelist86  •  03 Martie 2013, 06:33

MM-ule nu prea iti faci datoria,mai mult te ocupi cu IMBIRLIGATURILE,nu se prea vede ce faci la acest club,decit scandal,problema cu biletele era si problema ta,nu ai dat dovada de fermitate si transparenta,cu gloriile stelei nu ai ajuutat sa primeasca invitatii,ce era greu de facut un tabel se mergea la aprobat la becali si gata,nu l-ai ajutat pe dukadam in cazul acesta,becali trebuia sa va demita pe toti,ORGANIZAREA meciului a fost la pamint si din cauza ta,asa ca CIOCU MIC CU FANII !

sanduard
sanduard  •  02 Martie 2013, 21:15

,,mm" da va reveni dupa verdictul in justitie dupa ce va lua un ,,concediu" ,daca seful lui are cu suspendare el de ce nu ar lua cu executare.Acolo ,,carlanul" va deveni ,,oita"

supersolo
supersolo  •  02 Martie 2013, 20:37

Sa vezi ce suparat va fi cand va primi condamnarea ...atunci sa vezi ce logout va avea ...de cativa ani buni...:))))))))))..parazitul naibii

Vezi toate comentariile (55)
Comentează