FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCSB 0-1

GAZ METAN - FCSB 0-1. Cine a făcut schimbările la pauză? » MM Stoica, revoltat: „Mutări decise de la București”

Mihai Stoica, manager general FCSB
Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2021 19:46 / Actualizat duminica, 12 decembrie 2021 20:14

FCSB s-a impus în deplasare cu Gaz Metan Mediaș, scor 1-0, după golul lui Darius Olaru. La pauza meciului, roș-albaștrii au revenit la obiceiul de a efectua 3 schimbări la pauză.

După o primă repriză la Mediaș în care roș-albaștrii au dominat-o pe Gaz Metan, însă fără a-și crea mari ocazii de gol, Toni Petrea a făcut celebrele 3 schimbări de la pauză, gest obișnuit în mandatul trecut al antrenorului la vicecampioana României, când Gigi Becali era „la butoane”. 

FCSB. Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său
FCSB
FCSB. Iată unde se transferă Florin Tănase! Mutarea e 95 la sută rezolvată » Câți bani va lua Gigi Becali pe căpitanul său

Astfel, la pauză Valentin Gheorghe, Oaidă și Dumiter au rămas la vestiare, locurile lor fiind luate de Cordea, Keșeru și Olaru. . Ultimul a și adus golul victoriei, cu un șut puternic din marginea careului.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, e deranjat de suspiciunile privind o nouă imixtiune a lui Becali în vestiar. El a pus schimbările respectiva pe seama unei strategii decise de la București: menajareea jucătorilor pentru derby-ul cu Rapid de miercuri.

Mihai Stoica: „Gigi nu a avut nicio treabă la schimbările cu Gaz Metan”

„Schimbările erau discutate de la Bucureşti. Trebuia clar să gândim şi meciul cu Rapid. Sunt prostii astea care se scriu prin ziare, că Gigi a decis! El nici nu ştia că Vinicius nu face deplasarea. Astea au fost nişte probleme pe care le-am decis împreună, ca Vinicius să joace la meciul cu Rapid. La 37 de ani să îl cari acolo... am făcut 7 ore până la Mediaş. 

A jucat mereu şi noi am schimbat tot timpul. A jucat Miron, a jucat un meci Cristea. Era timpul să stea şi Vinicius, nu e niciun fel de problemă. Probabil că o să apară şi Haruţ pe poziţia de fundaş central pentru că e un jucător de bază, în care ne punem mari speranţe. 

Schimbările au fost stabilite de la Bucureşti. S-a modificat o singură schimbare. Era vorba de schimbarea lui Şut, s-a simţit ok, dar după meci nu a fost aşa bine. Era epuizat total. A rămas Şut în teren, care a făcut un meci foarte bun. Aveam nevoie, fiind 0-0, de un jucător care să accelereze şi să ne ajute pe construcţie mai mult. 

Aşa se hotârăse înainte de partidă, să rămână Oaidă închizător, dar a rămas Şut, pentru că a făcut un meci foarte bun. Budescu ieşise deja la încălzire. 

Dacă era bun rezultatul la pauză, tot se făceau schimbările. Jucătorii ştiau dinainte că 45 de minute trebuie să dea tot ce pot. Gigi nu a avut nicio treabă. Chiar nu mă interesează ce o să zică lumea”, a declarat Mihai Stoica potrivit Telekom Sport.

Video Tot ce trebuie să știi despre FCSB - Rapid:

Citește alte știri din Liga 1:

Andrei Prepeliță, ales de GSP „Antrenorul lunii noiembrie”, are un mesaj direct pentru șefii FRF: „Nu cred că o licență mă face mult mai bun”

FCU Craiova îl așteaptă pe Mutu! Cine va conduce echipa până la pauza de iarnă + vin 5 jucători

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
mafa
mafa  •  13 Decembrie 2021, 10:50

"Dupa meci era epuizat de tot" !!!...bai fratilor la 20 si ceva de ani ce face asta de este epuizat ??... mm si-a gasit înger protector ,altfel il batea soarele pe camp.

corectu
corectu  •  13 Decembrie 2021, 08:07

Se insistă prea mult pe o temă învechită.E o copilărie.

iung811
iung811  •  12 Decembrie 2021, 22:40

Asta e stresat rau de gigi. Ce fata de "imi dai si mie un leu?" are!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează