FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica se ia din nou de Piţurcă: "Cum să spui aşa ceva? Am crezut că e o glumă"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 28 martie 2013 16:22

După ce l-a ironizat pe Piţurcă pe Facebook: "Chipciu a fost odihnit pentru meciul cu Trinidad-Tobago", Mihai Stoica se ia din nou de selecţioner.

Piţurcă a declarat la finalul meciului Olanda - România 0-4, că steliştii de la lot sînt prea obosiţi şi nu s-au prezentat la nivelul cel mai înalt.

"Cum să fie obosiţi cînd în campionat defilează? Cu aştia trebuia să joci şi să faci un presing agresiv şi aveai cu cine să faci. Declaraţia asta este de neînţeles...

Cum să spui că jucătorii Stelei sînt obosiţi? La început am crezut că e o glumă. Jucătorii Stelei au ajuns la un nivel la care nu a mai fost nimeni după Revoluţie. Cum să spui că au fost obosiţi, Popa a făcut cursă după cursă, dar nu prea a avut mingea", a spus Mihai Stoica.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
epishebe
epishebe  •  28 Martie 2013, 17:50
Postat de red77 pe 28 Martie 2013, 14:50

popa a facut cursa dupa cursa dar nu prea a avut mingea ! concluzia ? a fugit de nebun !!!! si cruyff avea o vorba ! jucatorul care alearga mai mult decat mingea nu e mare fotbalist !

"A fugit dar nu prea avea mingea" nu este tot aia cu "a fugit mai mult decat mingea". Si orice jucator bun fuge si fara minge. Spre exemplu: a fugit ca sa isi impiedice adversarii sa dea gol. Argument rautacios si invalid. Chiar consideri ca Adi Popa este printre jucatorii care au jucat prost cu Olanda?

kingofkings
kingofkings  •  28 Martie 2013, 17:07

Si tu ai vazut alt meci MM

stelist1986
stelist1986  •  28 Martie 2013, 16:42

Iar vorbeste necazul asta? Asta se pricepe la fotbal cat Mitica Dragomir. L-am vazut cum se abereaza la tv . Bine ca-i da lectii lui Piturca.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează