FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - MIOVENI 3-0

Știm deja prima retrogradată? MM Stoica: „Greu să rămână în Liga 1 jucând așa!”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 20:45 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 22:25

MM Stoica, managerul de la FCSB, a comentat primul meci al sezonului de Liga 1. Nou-promovata Hermannstadt a făcut instrucție cu CS Mioveni, scor 3-0, în etapa #1.

MM s-a declarat extrem de surprins de rezultat și de faptul că s-au marcat 3 goluri. Managerul de la FCSB s-ar fi așteptat la o remiză fără goluri.

Rareș Ilie a plecat spre Franța cu obiective mărețe: „Vreau cât mai sus! Poate chiar la PSG” + cum a aflat marea veste: „Drăghia și Săpunaru râdeau”
RAPID
Rareș Ilie a plecat spre Franța cu obiective mărețe: „Vreau cât mai sus! Poate chiar la PSG” + cum a aflat marea veste: „Drăghia și Săpunaru râdeau”

MM Stoica, despre Hermannstadt - Mioveni: „Era cel mai 0-0 meci posibil”

„Pentru mine era cel mai 0-0 meci posibil. M-am uitat pe echipe la început, n-au mișcat nimic în perioada de transferuri. Mioveni l-a pierdut și pe Lixandru. Fără Rusu e greu să ajungă la poarta adversă. 

E un rezultat surprinzător. Sibiul a făcut ce a făcut Mioveniul anul trecut, s-a bazat în mare pe cei cu care a jucat în Liga 2. A arătat bine Sibiul. Dar întrebarea e alta. A jucat bine Sibiul sau a jucat prost Mioveniul? Pentru Mioveni va fi greu să se mențină dacă va juca așa”, a delcarat MM Stoica la Orange Sport.

Panduru: „Săracul Pelici nu știu cum o mai scoate la capăt”

Basarab Panduru, fostul internațional, declara de asemenea în urmă cu 3 săptămâni că CS Mioveni nu va scăpa de retrogradare în acest sezon.

Întrebat dacă există echipe condamnate la retrogradare în stagiunea 2022-2023, Panduru s-a gândit prima dată la CS Mioveni, despre care a spus că nu înțelege cum s-a menținut campionatul precedent pe prima scenă.

„Pe Mioveni ai văzut-o retrogradată sigur sezonul trecut și o vezi și acum. Săracul Pelici nu știu cum o mai scoate acum la capăt, de data asta cred că va retrograda, nu mai are scăpare”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Citește și alte știri din Liga 1:

Mutări pe ultima sută de metri » L-au prezentat pe Daniel Popa și au anunțat noul director sportiv: Sorin Paraschiv

Dan Petrescu, propunere surpriză pentru Edi Iordănescu: „Poate juca și atacant, și extremă!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Agamemnon
Agamemnon  •  16 Iulie 2022, 07:33

Pe cine interesează opinia lui *** Cartonel?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Maselutza
Maselutza  •  16 Iulie 2022, 05:36

Ai inceput cu reciprocitati deja.... Rusine

lucian007
lucian007  •  15 Iulie 2022, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează