FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Moderator executat la ordinul Stelei! » După Banciu, Mironică şi doi ziarişti de la EVZ, "roş-albaştrii" mai fac o victimă în presă

Costin Ştucan (35 ani) a debutat în presă în 1995, la Sportul Românesc, lucrînd apoi la ProSport, Gazeta Sporturilor, Realitatea TV, televiziunea sportro, GSP TV, Telesport şi DolceSport
Costin Ştucan (35 ani) a debutat în presă în 1995, la Sportul Românesc, lucrînd apoi la ProSport, Gazeta Sporturilor, Realitatea TV, televiziunea sportro, GSP TV, Telesport şi DolceSport

Articol de GSP - Publicat marti, 12 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 12 martie 2013 00:00

Clubul din Ghencea a blocat acreditările trustului Pro din cauza emisiunii realizate de Costin Ştucan la televiziunea sportro, dar a ridicat interdicţia după ce a obţinut scoaterea de pe post a respectivului jurnalist, care e redactor-şef adjunct la ProSport


"Clubul Steaua anunţă că ridică acreditările celor de la ProSport, Pro TV şi sportro din cauza atacurilor din ultima vreme, în special în emisiunea Ora de ProSport, difuzată la sport.ro". Aceasta a fost informaţia seacă pe care site-ul oficial al trupei din Ghencea a făcut-o vineri seara.

MM, vineri: "Ştucane, o să-mi lipseşti"
În aceeaşi zi, în emisiunea respectivă, Costin Ştucan comentase pe larg imaginile din finalul jocului cu Chelsea, în care Gigi Becali i-a ordonat o schimbare lui Reghecampf, pe traseul Argăseală-Mache-MM. Cam în acelaşi timp cu anunţul în care Steaua interzice trustul Pro, Mihai Stoica avea o premoniţie pe facebook: "Ştucane, o să-mi lipseşti!".

Citeşte şi: Decebal Rădulescu despre scoaterea de pe TV a lui Costin Ştucan: "Felix, mi-e ciudă de mor!"

Felix Drăghici, ieri: "Ştucane, nu mai moderezi emisiunea"
A doua zi, site-ul Stelei informa brusc: "Interdicţia rămîne doar pentru ProSport, nu şi pentru Pro TV şi sportro". În aceeaşi zi, şefii Stelei s-au lăudat că Costin Ştucan nu va mai realiza emisiunea începînd de luni.

Ieri dimineaţă, Felix Drăghici, şeful Departamentului sport din trustul Pro, i-a transmis lui Ştucan: "Nu vei mai modera emisiunea timp de 30 de zile. Apoi nu ştiu. Vom mai vedea". Lucru care s-a şi întîmplat, moderatorul de ieri al emisiunii respective fiind Alin Buzărin. Felix Drăghici n-a putut fi contactat ieri pentru a-şi exprima punctul de vedere.

MM era "un manager", Gigi era "patronul lui Luţu"
De-a lungul acestui sezon, în emisiunea "Ora de Pro Sport" au fost tratate pe larg toate subiectele legate de eventuala implicare a lui Reghecampf în mafia pariurilor. În plus, Mihai Stoica era prezentat drept "unul dintre manageri", iar Gigi Becali era numit "patronul lui Luţu".

Citeşte şi: Gigi Becali recunoaşte acţiunea "telefonul fără fir": "L-am trimis pe Vali să-i spună lui Reghe pe cine să schimbe"

"Nu am ce comenta"
Costin Ştucan, realizator la televiziunea sportro

90 de mii de telespectatori a avut ultima emisiune moderată de Costin Ştucan, lider între televiziunile de sport pe respectivul interval orar

Emisiunea "Pe bune" scoasă la ordinul lui Becali
Acum doi ani s-a petrecut un lucru asemănător. Televiziunea sportro avea în grilă o emisiune de umor, "Pe bune", realizată de Mihai Mironică şi Radu Banciu. Fiindcă Gigi Becali, alături de alte personaje din fotbal, era ironizat zilnic, Steaua a interzis posturile Pro TV şi sportro, ca şi acum, la toate acţiunile echipei. Relaţia dintre Becali şi trustul Pro s-a schimbat radical imediat ce postul a acceptat să scoată "Pe bune" din grilă, la cererea lui Gigi.

La fel s-a întîmplat şi la GSP TV
În 2009, Costin Ştucan realiza o emisiune la GSP TV, unde îl avea ca invitat permanent pe Decebal Rădulescu. Deranjat de comentariile pe care cel din urmă le făcea la adresa lui, Dumitru Dragomir a ameninţat atunci postul, care deţinea drepturile TV, că va face în aşa fel programările meciurilor pentru a dezavantaja postul. Trustul a luat decizia de a-l da afară pe Rădulescu, iar Ştucan, în semn de solidaritate, şi-a dat demisia.

Gigi a făcut două victime şi la Evenimentul Zilei
Chiar la începutul acestui an, doi ziarişti de la Evenimentul Zilei, Daniel Conţescu şi Octavian Cojocaru, au demisionat. Motivul? "Ni s-a reproşat că nu l-am protejat pe Gigi Becali în cele 4 pagini pe care le-am scris cu ocazia împlinirii a 10 ani de cînd el a preluat clubul", au spus cei doi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (329)
dany_gry2000
dany_gry2000  •  13 Martie 2013, 10:06
Postat de dany_gry2000 pe 13 Martie 2013, 10:05

nimeni nu-l sustine pe cioban....acest stucan si-a batut joc de toti suporterii stelei si de toata echipa stelei jignind chiar si performanta stelei din 84!

86 adica!

dany_gry2000
dany_gry2000  •  13 Martie 2013, 10:05
Postat de sebaa pe 12 Martie 2013, 23:50

Incredibil cate comentarii care ii iau apararea ciobanului. Incredibil cum un analfabet prosteste o tara intreaga, incalca orice drept si lege a bunului simt, si totusi este aprobat si sustinut. Sper ca toti cei care sustineti ca e drept ceea ce face sa aveti o surpriza precum a avut Stiucan maine dimineata cand ajungeti la munca.

nimeni nu-l sustine pe cioban....acest stucan si-a batut joc de toti suporterii stelei si de toata echipa stelei jignind chiar si performanta stelei din 84!

jerry1984
jerry1984  •  13 Martie 2013, 09:23

toata lumea sta civilizat pe scaun in poza numai stiucan se tavaleste pe jos. asta e daca ai fost un vierme toata viata ta si ai aruncat cu noroi, o sa ramai un vierme si un gunoi

Vezi toate comentariile (329)
Comentează