FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - ASTRA

Moment comic la ultimul meci al Vasluiului în Liga 1 » Mike Temwanjera şi Dani Coman l-au ignorat pe Robert Dumitru: "E ok, nu mai e nevoie" :D

Articol de GSP - Publicat luni, 19 mai 2014 00:00 / Actualizat luni, 19 mai 2014 19:33

FC Vaslui a evoluat astăzi în ultimul meci în Liga 1, urmînd să fie retrogradată la finalul campionatului pentru că nu a reuşit să primească licenţa pentru sezonul viitor.Moldovenii au primit vizita celor de la Astra şi au oferit un moment inedit înainte de startul partidei. Mike Temwanjera şi Dani Coman, căpitanii celor două echipe, l-au ignorat pe Robert Dumitru la centrul terenului. Arbitrul voia să efectueze tragerea la sorţi pentru a determina jumătatea de teren în care va sta fiecare echipă şi cine va avea posesia la start. Temwanjera şi Coman au negociat însă singuri.

Atacantul din Zimbabwe i-a propus fostului său coleg de la Vaslui ca Astra să înceapă în terenul din dreptul Peluzei I şi să aibă posesia. Coman a fost de acord şi i-a luat din mînă lui Robert Dumitru moneda pregătită pentru tragerea la sorţi. Portarul giurgiuvenilor i-a băgat-o înapoi în buzunar: "Nu mai e nevoie de asta".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
plischi
plischi  •  20 Mai 2014, 06:01

as propune impartirea ligii in doua grupe: SOLVENTII si INSOLVENTII!

marius2005
marius2005  •  20 Mai 2014, 00:50
Postat de legendavisinie pe 19 Mai 2014, 21:40

"sefu" asa cum afirmi tu ca i s-ar fi adresat, macar nu e infractor. Al vostru, mustata, e acuzat de tentativa de omor, are sanse reale sa devina vecin cu finantatorul.

LEGENDA POOLII vezi ca asta seara a fost sedinta la voi stancutelor si este scandal ptr banii facuti disparuti de acest corsicanu -si vezi ca e mult mai interlop acesta decat Mustata -ca sunt amandoi o apa si un pamant este altceva !!!

martynez
martynez  •  19 Mai 2014, 21:52
Postat de legendavisinie pe 19 Mai 2014, 21:40

"sefu" asa cum afirmi tu ca i s-ar fi adresat, macar nu e infractor. Al vostru, mustata, e acuzat de tentativa de omor, are sanse reale sa devina vecin cu finantatorul.

Si Nelson Mondialul ia foc cand ii este adresat cuvantul ''Hot''. El este un '' escroc'' ..te rog frumos !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează