FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moment comic oferit de Becali și Ilie Dumitrescu în direct la TV: "Gigi, nu ţi-ai băut cafeaua!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 martie 2018 10:19

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu au oferit un moment comic în direct la televizor, după ce patronul lui FCSB n-a înțeles o întrebare.

Totul a plecat de la declarația lui Edi Iordănescu, antrenorul Astrei, care i-a dat mai multe șanse la titlu lui FCSB: "E mai echipă".

Becali a fost întrebat la TV Digi Sport despre această întrebare, însă patronul roș-albaștrilor a crezut că Ilie Dumitrescu a declarat acest lucru.

"Dacă aşa vede Ilie, aşa o fi. Pentru că el e specialist. Dar nu e suficient să fii doar mai echipă. Trebuie să ai şi valoare, pentru că altfel faci doar 0-0 în play-off. Şi o să vezi FCSB campioană. Eu vă spun că după 3-4 etape din play-off, noi o să fim campioană. Poate o să se supere Ilie Dumitrescu pentru că îl contrazic", a spus Becali.

Ilie Dumiterscu, prezent în studio, n-a înțeles de ce a fost inclus în discuție de Becali și i-a oferit acestuia un răspuns pe măsură.

"Păi, ce treabă am eu? Nu ţi-ai băut cafeaua la ora 17:00, Gigi? Şi nu cred că te-ai uitat la serialul ăla", a spus Dumitrescu, râzând.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
132614064213711
Gheorghe Nichita  •  09 Martie 2018, 17:40

Ma uit la poza lui I. Dumitrescu si ma minunez ce barbat bine este. Ii mai lipseste scripca si o floare la butoniera.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  09 Martie 2018, 13:09

s-au intalnit bula cu strula in direct la digi :)) e plina sticla cu "specialisti" din astia care au antrenat doar de ocazie si cand au facut-o s-au facut de ras. Dumitrescu, *** samd. Mai bine inviti in fiecare zi cate 2 ore un antrenor care chiar antreneaza, nu un chibitar de pe margine. Intr-un interviu de 30 secunde dupa meci Iordanescu jr transmite mai mult fotbal decat face Dumitrescu in studioul digi in 30 de emisiuni.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  09 Martie 2018, 13:02

Ce stire! Asteptam cu sufletul la gura si mai multe de genul. (Impachetatori de guvizi!!!)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează