FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

Momentul de cumpănă din viața lui Alex Chipciu: „Am avut atac de panică pe teren. Anxietate, depresie... Luam pastile”

Alex Chipciu dezvăluie cel mai greu moment din carieră
Alex Chipciu dezvăluie cel mai greu moment din carieră

Articol de - Publicat marti, 02 ianuarie 2024 22:20 / Actualizat marti, 02 ianuarie 2024 22:33

Mijlocașul Alexandru Chipciu (34 de ani) a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui.

În decembrie 2017, fotbalistul a trecut printr-un moment de cumpănă: decesul tatălui său. Mijlocașul de bandă, aflat acum la U Cluj, evolua în acea perioadă la Anderlecht. Iar acum dezvăluie că a trecut cu greu peste acel eveniment.

„Seara eram convins să vin la FCSB, dar apoi am vorbit cu soția”  » Fotbalistul a recunoscut în premieră negocierile
FCSB
„Seara eram convins să vin la FCSB, dar apoi am vorbit cu soția” » Fotbalistul a recunoscut în premieră negocierile

Alex Chipciu dezvăluie cel mai greu moment din carieră

„Am avut nişte probleme după ce a murit tata. Anixetate, depresie... Luam pastile, dormeam pe teren, nu puteam să mă mişc.

Tata a murit în 2017, în decembrie. Cam după vreo 6-7 luni au început problemele astea. N-am vorbit cu nimeni. Eu am rămas singurul bărbat din toată familia mea.

Gândurile le-am interiorizat în continuu. S-a acumulat starea asta şi la un meci de Cupă mi s-a făcut rău pe teren. Toată partea îmi amorţea. Era un atac de panică, ăla a fost momentul când a declanşat.

Am apelat şi la psiholog. Luam pastile, care îţi calmează stările, dar m-a ajutat mai mult să vorbesc cu psihologii. Au fost multe care m-au ajutat. Pentru problemele astea mi se pare OK să mergi la psiholog. Altfel nu ştiu cum ai putea să scapi", a declarat Alex Chipciu la OrangeSport.

Acesta a vorbit și despre relația pe care o avea cu Gigi Becali când era la FCSB.

„Nu mi-a fost teamă de domnul Becali. Probabil m-a afectat puţin... Dacă mă critica, la început aveam tendinţa de a fi timorat. Apoi însă, când mi-am dat drumul la joc, m-a sunat şi mi-a zis că o să fiu cel mai bun. M-a sunat şi mi-a zis că asta vrea să vadă, războinici pe teren.

Am 35 de ani acum, nu mai gândesc ca la 22 de ani. Am învăţat să nu mai iau lucrurile personal. Eu am avut o relaţie foarte bună cu domnul Becali. Mă suna când eram la naţională. Probabil s-a supărat pe mine când am ajuns la CFR Cluj”, a adăugat mijlocașul pentru sursa citată. 

VIDEO Gigi Becali i-a fixat prețul lui Compagno

Citește și:

Rezerve de lux la FCSB! Gigi Becali scoate din joc 10 milioane de euro
FCSB
Rezerve de lux la FCSB! Gigi Becali scoate din joc 10 milioane de euro
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”
FCSB
„Darius Olaru și Florinel Coman ar putea pleca pe 14 milioane”. De ce Becali nu lasă din preț: „Tot la FCSB sunt înlocuitorii”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  03 Ianuarie 2024, 11:27
Postat de Catalynn_14 pe 03 Ianuarie 2024, 09:17

A fost desigur un moment greu, dar unul inerent în viața fiecăruia, însă cel mai greu moment pt el a fost când a aflat ca FC Fcsb NU era de fapt Steaua și și-a luat țeapa carierei, va muri un simplu fcsbist, niciodată stelist! :-)))

aberezi din nou!!!! vad ca ai trecut la 14.. cat de penibil poti sa fi... eu zic sa o iei spre popota.. astazi ai fasole frecata!

1_0_1_0
1_0_1_0  •  03 Ianuarie 2024, 11:05

Mare barbat. Are barba si atacuri de panica.

justi
justi  •  03 Ianuarie 2024, 09:34

O (zero ) !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează