FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moment halucinant la Dinamo: „Oamenii lui Cortacero cereau țigări de la angajații de la Săftica”

Articol de GSP - Publicat joi, 18 martie 2021 13:23 / Actualizat joi, 18 martie 2021 13:45

Sergiu Hanca (28 de ani), mijlocaș la Cracovia, a povestit un episod halucinant de la Săftica, care i-a avut în prim-plan pe oamenii aduși de Pablo Cortacero să se ocupe de Dinamo.

Sergiu Hanca, fost jucător la Dinamo în perioada 2016-2019, a câștigat un singur trofeu cu formația din Ștefan cel Mare: ultima ediție a Cupei Ligii, în sezonul 2016/17. Hanca, care în prezent este căpitan la Cracovia și unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, a povestit un moment incredibil pe care l-a văzut la Săftica, când s-a dus să își viziteze foștii colegi.

Sergiu Hanca: „Oamenii lui Cortacero cereau țigări de la angajații de la Săftica”

„Acei oameni pe care i-a adus Cortcaero la Săftica nu aveau bani de ţigări. Cereau ţigări de la angajaţii de la Săftica, am fost acolo şi am văzut cu ochii mei. De unde au apărut oamenii ăştia? Cu ce scop? Fotbalişti au adus, într-adevăr, nu ştiu cum i-au păcălit. Eu ştiam situaţia, ei nu o ştiau. Unde e foarte, foarte bine trebuie să-ţi pui semne de întrebare. Trebuie să-ţi iei măsuri, pentru că nimic nu mai e sigur în ziua de azi.

Aduci unul, doi jucători, dar să aduci 15? Cred că Dinamo avea salarii mai mari decât FCSB şi CFR. Despre ce vorbim? Dinamo abia se salvase de la retrogradare şi dintr-o dată erau salarii de mai aveau doar Tamaş şi Zicu acum câţiva ani. Eu mi-aş dori să se salveze, am toată stima pentru suporterii care ţin clubul în viaţă. E un lucru incredibil, dar şi ei au nevoie de cineva puternic lângă ei, nu pot duce clubul la un nivel ridicat. Au nevoie de un investitor puternic şi ar putea face lucruri măreţe. Oricum, ce au făcut ei nu cred că s-a întâmplat vreodată în istoria fotbalului românesc”, a declarat Sergiu Hanca la emisiunea LookSport Live.

Sergiu Hanca: „Mulțescu o poate ajuta pe Dinamo să câștige Cupa României”

Vorbind despre situația actuală de la Dinamo, Hanca e convins că „SMURD-ul” Gigi Mulțescu (69 de ani) va reuși să scoată clubul din Ștefan cel Mare din criză.

„Am respect pentru Gigi Mulțescu, mereu a ajutat clubul. Are destulă experienţă şi a trecut prin multe situaţii de-a lungul carierei. Poate ajuta clubul să câştige Cupa României. Dacă iau licenţa, vor juca şi în Europa. În campionat să termine cât mai sus, pentru că, din păcate, au ratat play-off-ul. Ca echipă, nu ar trebui să aibă emoţii la retrogradare, dar fotbalul se joacă pe teren şi e mult mai greu în play-out decât în play-off”, a mai spus Hanca, potrivit sursei citate.

VIDEO Hanca a vorbit cu președintele Poloniei: „Mi-a spus că dacă ar face asta ar fi o perioadă mai neagră decât cea de după război”

Citește și alte știri din fotbalul intern:

FCSB subordonează toată România! Record FANTASTIC reușit de echipa lui Gigi Becali

Plătit de clubul mafiei chineze a pariurilor. Dezvăluiri din trecutul lui Malele, atacantul pentru care se bat granzii din Liga 1 + Tratative dure cu impresarii și cât cere jucătorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  19 Martie 2021, 08:50

Mitul afaceristului ce poate duce un club trebuie sa înceteze. După 30 de ani, cluburile finanțate în acest fel , ori au dat faliment ori sunt la un nivel organizatoric derizoriu. Fără excepție. Doar suporterii pot fi un finantator stabil......Daca vorbim de management, putem analiza sistemul cu manager sau cu președinți aleși , cum e la Real sau Barcelona. În rest , probleme sunt si la Juventus sau Psg, echipe cu proprietari puternici financiar......

catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 Martie 2021, 06:51

Hai ba baieti, bagati-o pe aia ca omul e actionar majoritar si face ce vrea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  18 Martie 2021, 22:36

Iar angajatii le raspundeau ca o sa ajunga tigarile saptamana viitoare

Vezi toate comentariile (4)
Comentează