FOTBAL  »  Superliga  »  CAMPIOANA ROMÂNIEI

Moment pe placul lui Gigi Becali » Ce a făcut Gâlcă înaintea meciului decisiv cu CSMS Iași

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2015 10:17

Toată lumea l-a criticat pe tehnicianul Stelei că nu are aceeaşi relaţie de prietenie cu jucători aşa cum o avea Laurenţiu Reghecampf în Ghencea. Deplasarea de la Iaşi a fost ultima pentru Gâlcă pe banca Stelei, ca antrenor principal, dar şi ultima la cîrma echipei în prima ligă.

Un reporter al Gazetei l-a urmărit pe Gâlcă din momentul în care echipa a ajuns la stadion şi pînă după festivitatea de premiere şi bucuria din vestiar, iar astăzi vă prezintă patru momente din timpul partidei.

s-a rugat singur ÎN VESTIAR

Steaua a ajuns la stadion în aplauzele a peste 3.000 de fani care erau la porţile arenei în jurul orei 18:30, iar Gâlcă a coborît printre primii din autocar. Antrenorul nu fumează, dar a preferat să-şi ia o sticlă de apă şi să discute cu Prepeliţă şi Argăseală. Dacă jucătorii erau la vizita terenului, "principalul" a stat retras şi-a preferat să fie singur.

După mai bine de 30 de minute, Gâlcă a intrat în vestiar şi a ţipat războinic la jucătorii săi: "Azi, acum, sîntem campioni! Să rămînem campioni şi la final!". Iar fotbaliştii au început să scandeze, tare, să se audă din stradă "Campioni!", "Campioni!", "Campioni!".

Dacă tot staff-ul, inclusiv jucătorii de rezervă, a ieşit pe gazon, Gâlcă a rămas de unul singur în cabină! S-a rugat şi şi-a pregătit ultimele detalii pentru meci. La 20:01, acesta a ieşit în spatele echipei pe teren înainte de startul meciului, a alergat pînă pe bancă şi şi-a salutat fiecare jucător de rezervă.

Celelalte trei momente cu Costel Gâlcă din timpul partidei le puteți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi sau în Gazeta Digitală.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  30 Mai 2015, 20:24

dinamo ramane cancerul fotbalului romanesc iar rapid idem

robotzel
robotzel  •  30 Mai 2015, 19:02
Postat de guyencea pe 30 Mai 2015, 17:18

Galca A antrenat o echipa de blatisti! Fara Deaconu, Astra si Galati erai ceea ce esti! Un antrenor submediocru! A cangrenat fotbalul roamnesc!

tu esti prost sau esti prost. ASA a avut aproape 20 de greseli de arbitraj in favoarea ei si doar 2 in defavoarea ei. Steaua a beneficiat de aproape 10 greseli in favoarea ei si peste 20 in defavoarea ei. Nu stiu ce Deaconu visezi tu insa esti prost cand nu gandesti. Cat despre Otelul ... ei ne-au batut si pe noi ... ce vroiai sa se dea din calea lui ASA? La voi fotbalul corect inseamna ca echipele care joaca cu ASA sa se dea din calea lor.

guyencea
guyencea  •  30 Mai 2015, 17:18

Galca A antrenat o echipa de blatisti! Fara Deaconu, Astra si Galati erai ceea ce esti! Un antrenor submediocru! A cangrenat fotbalul roamnesc!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează