FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Moment unic la FCSB » Gigi Becali a intrat în vestiar și a lăsat capul jos în fața unui jucător: "Îmi cer iertare"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 09:01

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a povestit un episod incredibil din vestiarul liderului din Liga 1 petrecut în urmă cu câteva zile.

Gigi Becali a intrat în vestiarul celor de la FCSB și i-a cerut lui Pintilii (33 de ani) să fie noul căpitan al roș-albaștrilor, după ce l-a deposedat de banderolă pe Florin Tănase. Pintilii însă i-a oferit un răspuns total neașteptat și l-a făcut pe Becali să-și ceară iertare, iar banderola a ajuns la sârbul Bogdan Planic (26 de ani).

"Banderola e la Planic pentru că toată lumea a considerat că e foarte serios, un exemplu din toate punctele de vedere. Vă relatez exact discuția avută de Gigi Becali cu jucătorii. Eram de față.

Sâmbătă, la prânz, Gigi i-a zis lui Pintilii: «Te rog să iei banderola».
«Nu...» 
«Păi, e urât, dacă nu o iei...»
«Păi, urât a fost și când mi-ați luat-o... (n.r. și i-a dat-o lui Alibec)»
Și atunci, Gigi a întins mâna și a zis: «Îmi cer iertare, ai dreptate»", a povestit Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Citește și: EXCLUSIV A jucat împotriva voinței lui! Dezvăluiri din vestiar despre ultima țintă a lui Becali: patronul a trecut și peste preparatorii fizici

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  05 Septembrie 2018, 22:57

Cea mai concludenta dovada de fariseism. Asta este Iuda!

182941119233022
Andrei Petre  •  05 Septembrie 2018, 18:19

Ciocarlanilor,nu va mai certati.Gigi e antifotbal,un penal,un sifonar.Pe langa el se invarte milogul Stoica care vorbeste mult si prost.

rocky2
rocky2  •  05 Septembrie 2018, 16:21
Postat de claudiu.h12 pe 05 Septembrie 2018, 09:47

Fățărnicie ieftină

O telenovela lacrimogena marca vestiarul fcsb inventata de Stoica, eliberatul conditionat! Cine crede ca exista dialog intre jucatori si Stapanitorul biruitor, ori e naiv ori un manipulator si mincinos ordinar!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează