FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-0

Momente ciudate prin care trece Filipe Teixeira » E de 6 ani în România și abia acum i se întâmplă asta!

Filipe Teixeira
Filipe Teixeira

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 09:00

Filipe Teixeira a acuzat probleme medicale ciudate: din cauza temperaturilor scăzute a avut dureri musculare.

Cel mai în vârstă fotbalist al FCSB-ului a fost afectat în ultimele zile de temperaturile extrem de scăzute şi a acuzat dureri musculare majore. Deşi e de multă vreme în România şi a prins inclusiv cantonamente în zăpadă, dar şi meciuri pe temperaturi sub zero grade, e pentru prima dată când Teixeira se resimte muscular din cauza vremii.

O explicaţie plauzibilă ar putea să fie faptul că are deja 37 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în urmă cu aproape două luni. Totuşi, el a fost un fotbalist care a fost ferit de accidentări, iar în ultimii ani, la Astra, dar şi în acest sezon la FCSB, a prins de fiecare dată top 4-5 fotbalişti din punctul de vedere al meciurilor jucate.

Totuşi, în ciuda acestor probleme medicale, oficialii Stelei au anunţat că îi vor propune extinderea contractului, care e scadent în iunie 2018. Dacă Teixeira va semna noua înţelegere, atunci în momentul în care se va termina colaborarea, în vara lui 2019, va avea aproape 39 de ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  28 Noiembrie 2017, 12:26

I s-a prelungit contractul si acum a inceput sa se menajeze. Nu o sa-si mai "dea sufletul" pe teren, invocand fel de fel de motive medicale. Si cum "precedentul Alibec" este la ordinea zilei, de ce nu ar face si el la fel, sperand sa inceapa vacanta de Craciun ceva mai devreme, cam de pe la 10 decembrie. Inca o data se dovedeste ca la FCSB este "sat fara caini", adica fara un medic capabil sa depisteze bolile inchipuite de care chipurile ar suferi jucatorii care nu vor sa se antreneze, invocand afectiuni dintre cele mai bizare. De ce nu-l trimite Becali in strainanate pe Alibec, sa faca un control complet, pentru ca staff-ul echipei sa stie cu precizie care este starea de sanatate a jucatorilor sai care se dau atinsi de fel de fel de afectiuni inchipuite.

485809194904413
Costel Tudor  •  28 Noiembrie 2017, 10:43

VRAJEALA !!! Toti fostii jucatori ai Astrei , nu-l mai suporta pe patronul puscarias si fiecare in felul lui il saboteaza !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Noiembrie 2017, 10:00

daca au noroc cred ca si tatal lui Teixeria cred ca joaca un sezon. numai noi romanii ne tinem jucatorii pe banca sau imprumutati cine stie pe unde ca sa joace dinozauri din astia. Benzar ala mic de exemplu cu ce e mai prejos ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează