FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Momente fabuloase cu „Dodel” Tănase la antrenamentele Stelei: „Să moară mama, Pițurcă e copil mic pe lângă tine!”

Cristi Tănase și Raul Rusescu
Cristi Tănase și Raul Rusescu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 februarie 2019 12:03

Ilie Stan, fostul antrenor de la FCSB, a povestit un episod amuzant din perioada în care antrena formația roș-albastră, iar în echipă se afla și Cristi Tănase (31 de ani).

„Dodel” considera că antrenamentele lui Victor Pițurcă erau extrem de dure, până-n ziua în care la echipă a fost instalat Ilie Stan.

"Se tot spune despre presing. Când vii la Steaua, dacă nu ești pregătit, nu ai cum să faci presing. Mai ales că sunt jucători tineri. Până să ajung la Steaua, Tănase avea 3-4 accidentări în acel tur, întinderi, rupturi.

Am făcut pregătirea de iarnă și după antrenamente venea la mine, își făcea cruce și zicea: «Să moară mama, Pițurcă e copil mic pe lângă tine!». I-am zis că fără muncă nu se poate. Din acel moment, Tănase nu a mai avut nicio accidentare" a povestit Ilie Stan la TV Digi Sport.

18 meciuri a jucat Tănase sub comanda lui Stan, care a pregătit FCSB între octombrie 2011 și martie 2012, timp în care a stat pe banca roș-albaștrilor timp de 22 de meciuri

 Citește și:

Becali e sfătuit să transfere unul dintre cei mai mari antisteliști: „Să-l ia urgent, e cel mai bun!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
se_rade_de_fc_fcsb
se_rade_de_fc_fcsb  •  04 Februarie 2019, 15:41

Stati! Nu radeti (inca)! Asta e un moment tipic FC FCSB. ''Sa moara mama'' si expresii de genul, sunt la ele acasa in cantonamentul manelarilor ficisibi-isti. Noi o sa ne miram cand o sa auzim ca citea vreunul vreo carte (nu de joc!) sau ca vorbea un jucator despre tactica aplicata de cluburile mari, de sisteme de joc etc.. FC FCSB - asta e nivelul - Gigi patron, manelareala, cocalareala, MM pe banca. FC FCSB = HIPER PORCARIE DE CLUB!

lukasoil17
lukasoil17  •  04 Februarie 2019, 15:28

vai...ce poveste formidabila!!!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  04 Februarie 2019, 13:35

Extraordinar,ce momente FABULOASE am aflat! Cand mai aflati sau mai inventati asemenea momente fabuloase,voi,ziaristii de la gsp , sa nu lasati sa nu aflam si noi! ,,Sunteti cei mai buni,,!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close