FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Motivele care l-au determinat pe MM Stoica să-l aleagă pe Ronny Levy

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2009 00:00

Mihai Stoica a bătut astăzi palma cu israelianul Ronny Levy, cel care va antrena Unirea pentru un an şi jumătate, conform contractului semnat cu oficialii ialomiţeni. Motivele care l-au determinat pe managerul Unirii să-i facă o ofertă au fost dezvăluite la GSPTV.

"Am avut ocazia să împărţim cantonamentul cu Maccabi Haifa în vara anului 2006 şi am urmărit evoluţia echipei după aceea. Au mers extraordinar în cupele europene, au fost la un pas să elimine pe Liverpool. Poate că exagerez, dar în ultimele 20 de minute ale meciului retur Liverpool n-a prea ieşit din careu.  Apoi, echipa antrenată de el s-a calificat de pe locul 2 într-o grupă foarte grea de Cupa Uefa, au mers în primăvara europeană şi s-au oprit în optimi cu Espaniol. Cred că profilul lui Ronny Levy se potriveşte foarte bine clubului nostru.", a declarat Mihai Stoica la GSPTV.

Ronny Levy a antrenat cea mai mare parte a carierei sale la Maccabi Haifa, de la grupele de juniori pana la echipa mare, iar în ultimul an a fost la conducerea grupării Maccabi Petah Tikva. Israelianul va veni în România miercuri.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (5)
 •  03 Ianuarie 2010, 13:28

o alegere buna.am lucrat 10 ani in israel si eram placut surprins de calitatea fotbalului din aceasta tara.campionatul lor este peste al nostru. mazal-tov!

 •  31 Decembrie 2009, 18:24

e evreu ca si el

 •  31 Decembrie 2009, 18:18

Am inteles,a fost cu voi intr-un cantonament... Si ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează