LIGA 1    •   DINAMO

Motivul din spatele neputinţei lui Alexe: ”Moartea tatălui m-a dărîmat. Era punctul meu de sprijin şi de echilibru în viaţă”

Marius Alexe a fost dărîmat de moartea tatălui său

Marius Alexe a fost dărîmat de moartea tatălui său

Vineri, 13 Aprilie 2012

Contestat în ultima perioadă din cauza evoluţiilor foarte slabe pe care le-a avut în tricoul cîinilor, Marius Alexe a explicat motivele pentru care nu a avut prestaţii la nivelul aşteptărilor.Pe lîngă accidentările pe care le-a suferit în acest sezon competiţional, atacantul dinamovist a mărturisit că decesul tatălui său a fost principala cauză din spatele lipsei de eficienţă arătată la partidele desfăşurate de la reluarea campionatului.

”Mi-e foarte greu şi sînt foarte multe nopţi în care nu dorm. Moartea tatălui meu efectiv m-a dărîmat. Îmi părea cel mai puternic om din lume. Să stai ziua cu el, să povesteşti, să glumeşti şi apoi să afli că a căzut. E năucitor! Eram în Antalya, m-am antrenat cu telefonul în buzunar, aşteptînd veşti. De cînd a ajuns la spital, tata nu a mai avut decît cinci ore de trăit”, a mărturisit Alexe, într-un interviu acordat pentru publicaţia Fanatik.

”Stau cu părinţii, sînt un copil. Tatăl meu era stîlpul casei şi punctul meu de sprijin şi de echilibru în viaţă. El mă aducea cu picioarele pe pămînt cînd jucam bine. Era psihologul şi profesorul meu. De la 10 ani, de cînd jucam la Electroaparataj, ştiu unde să-l caut cu privirea în tribună. Acum nu-l mai găsesc. Numai singur pot trece peste asta. I-am spus mamei: Lăsaţi-mă să mă închid în cameră, să mă uit în gol văzîndu-l pe tata, să sufăr şi să plîng”, a explicat atacantul dinamovist.

Tatăl lui Marius Alexe a încetat din viaţă pe 18 februarie, în urma unui infarct.

Comentarii (27 ) Adaugă comentariu

ewwe  •  15 Aprilie 2012, 21:50

O Dumnezeule....ce greu e sa-ti pierzi tatal.......

toma29  •  15 Aprilie 2012, 00:46

Pana nu esti pus in situatia lui Marius, poti arunca zeci de vorbe grele fara sa intelegi macar ce spui. Cei ce il contesta nu numai ca nu sunt suporteri adevarati, nu sunt nici macar oameni adevarati. Capul sus, Alexe! Cateodata forta vine din durere.

red_life  •  13 Aprilie 2012, 15:49

Postat de aldo_m pe 13 Aprilie 2012, 15:40

ASTA E O SCUZA IEFTINA ,PRIMUL DRIBLING AL FACE ORICINE AL 2-LEA E MAI GREU SI TU NU PREA AI PUTERE SI NICI CREIER

Tu mergi pe stadion ? ai fost la vreun meci ?..sau la cele la care mergi tu...injuri de mama focului....Pana una alta suntem oameni cu totii...si ei sunt oameni..si ei vor sa castige un meci...pt ei,pt prime....apoi pt suporteri......Fac si ei tot ce pot....asta este valoarea....Paste fericit tuturor !!!

Vezi toate comentariile (27)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase
Agenda
16:00
Tenis, ATP • Digi 2

Turneul Campionilor

19:00
Fotbal, Amical • ProX

România U21 - Belgia U21

19:15
Baschet M • Digi 4

Darussafaka Istanbul - Olimpia Milan

21:00
Handbal M • Digi 3

Wacker Thun - Orlen Wisla Plock

21:00
Baschet M • Digi 4

Olympiacos Piraeus - Fenerbahce Istanbul

Program TV complet