LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Motivul pentru care a fost îndepărtat Rednic de la CFR: ”A încercat un puci în vestiar!”

Cadu joacă în Gruia din iulie 2006, cînd a fost adus de la Boavista pe 750.000 euro
Cadu joacă în Gruia din iulie 2006, cînd a fost adus de la Boavista pe 750.000 euro

Sambata, 17 August 2013, 00:00

Cu o zi înainte de confruntarea cu Steaua, patronul clujenilor, Arpad Paszkany, a lămurit conflictul izbucnit între Rednic şi Cadu.

Blamat pentru alungarea lui Mircea Rednic din Gruia, Arpad Paszkany a dat ieri replica.

"În minutul 80 al partidei de la Vaslui, l-am sunat pe Rednic, care se afla în tribună, fiind suspendat, şi l-am rugat să nu atace jucătorii în presă. I-am spus că vom discuta problemele a doua zi, situaţia fiind încă remediabilă. Şi ce face Rednic a doua zi? Scoate din lot toţi portughezii (inclusiv pe Felgueiras, care nici n-a jucat la Vaslui), pe spaniolul Velayos şi pe Stăncioiu. Apoi a mai încercat un fel de puci în vestiar, în loc să discute cu noi, punînd jucătorii să voteze un nou căpitan. Şi cine a ieşit «noul căpitan»? Vechiul căpitan Cadu, cu doar două voturi împotrivă... Aşa că hotărîrea de a pleca antrenorul a venit de la sine, fără nici o legătură cu Cadu, aşa cum a insinuat Rednic", a spus Paszkany în interviul acordat lui Zoli Cantor, autorul cărţii "Vestiarul campionilor".

La Uhrin a intervenit Cadu!
Paszkany a recunoscut că Ricardo Cadu a fost în audienţă la el cînd Uhrin a fost demis după un 3-0 cu Vasluiul, în 2010: "Ricardo a fost o singură dată la mine pentru aşa ceva: la schimbarea lui Dusan! Atunci a venit în calitate de căpitan şi reprezentant al grupului de jucători români care au fost cei mai revoltaţi împotriva antrenorului. Cadu e cel mai vechi din actualul lot, am cîştigat împreună trofee, a marcat goluri decisive, e golgeterul echipei din ultimii 13 ani, e apreciat de coechipieri (votul o dovedeşte!). Iar în momentul cînd s-a afirmat că a fost la mine şi l-am dat împreună afară pe Rednic, eu mă aflam în Austria".

"În contractul lui Rednic s-a stipulat o condiţie: dacă din trei partide nu se obţineau cel puţin şase puncte, puteam rezilia contractul unilateral! Am trecut peste asta şi am mers mai departe. Apoi a venit acel 0-4 de la Vaslui..." (Arpad Paszkany, patron CFR)Unul dintre criminalii în serie care au îngrozit România a fost eliberat după 22 de ani. Mesaj pentru o persoană care l-a supărat: “Nu ca o ameninţare, e ca o urare, înțelegi?”

Libertatea

Comentarii (16)

cfrclujole  •  22 August 2013, 11:31
Postat de petrusm pe 17 August 2013, 11:02

CFR CLUJ ,O ECHIPA CARE NU POATE ADUNA VREODATA MAI MULT DE 3500 -4000 DE SPECTATORI AVIZATI IN TRIBUNE ...RESTUL SUNT INVITATI ... SAU ...ASA LA O SAMANTA SI UN SUC...

Calitatea conteaza, nu cantitatea! Decat multi si prosti...

bibiloiu  •  17 August 2013, 13:04

Pai mai Paszkany , cred ca tu ai fost singurul din romania care nu stiai cata lipsa de caracter are acest individ Chiar nu va interesati deloc de caracterul celui ce-l vreti ?????????????????? acesta este un factor decisi In privinta lui stancioiu ORICE ANTRENOR , chiar mediocru l-ar da afara Cum puteti tine in lot un asemenea specimen ??????????????????????????????

ornitoric  •  17 August 2013, 12:48

Multi cred ca fotbalul nu are nimic in comun cu economia de piata , Rednic s-a convins ca lucrurile nu stau asa!

Vezi toate comentariile (16 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1